Модна експертка розповіла, який манікюр зробить руки молодшими: такий носять Білик, Ротару й інші зірки за 50

Модна фахівчиня розповіла про найтрендовіші кольори для манікюру цієї весни. Експертка також порадила, який дизайн зробити, аби візуально омолодити руки

Вже ні для кого не секрет, що манікюр здатен, як омолодити, так і зіпсувати загальний зовнішній вигляд. Кожного сезону тренди й мода на дизайн нігтів змінюються, тому ми зібрали основні поради експертів. Фахівчиня розповіла, який манікюр зробити красуням за 50 років, аби руки виглядали просто неймовірно.

Джулі Рассел, відома американська експертка з манікюру, висловилась про поширений стереотип. Фахівчиня зазначила, що дорослим жінкам не слід боятись фарбувати нігті в яскраві або ж темні кольори. Чимало людей часто не бажають наносити на нігті лаки подібних кольорів, адже бояться, що вони зроблять руки старими. Насправді ж це не так.

Легендарна українська співачка Софія Ротару часто носить нігті темних кольорів
Легендарна українська співачка Софія Ротару часто носить нігті темних кольорів

Крім того, Джулі Рассел висловилась і про неонові кольори у дизайнах манікюру. Модна експертка зазначає, що такий вибір легко може зробити руки й загальний зовнішній вигляд набагато молодшим. Ба більше, Рассел зауважила, що яскравий колір лаку додасть шкірі сяйва, що врешті-решт допоможе “скинути” ще додаткові роки.

Ірина Білик показала нігті з яскравим дизайном неонового кольору
Ірина Білик показала нігті з яскравим дизайном неонового кольору
Таємна дружина Олега Винника Таїсія Сватко надає перевагу кольоровим нігтям
Таємна дружина Олега Винника Таїсія Сватко надає перевагу кольоровим нігтям

Разом з тим, додала Джулі Рассел, якщо ви й досі не можете наважитись на неонові або занадто яскраві кольори, обирайте класику – червоний манікюр. Пристрасний колір акуратно підкреслить жіночність та буде стовідсотково асоціюватись із вашою витонченістю та харизмою.

Крім того, Джулі Рассел зазначила, яких кольорів слід уникати. За словами модної експертки, не потрібно наносити на нігті лак, схожий на відтінок вашої шкіри. У такому випадку ви ризикуєте зробити свої руки схожими на руки манекена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини