Штани палаццо на піку популярності: Тіна Кароль показала, з чим носити модний тренд цього року жінкам під 40

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала стильний образ, в якому чудово обіграла трендові штани весни й літа 2023. Знаменитість показала, як правильно носити палаццо

Тіна Кароль – не лише одна з найуспішніших українських артисток сучасності, але й справжня ікона моди для своїх шанувальників. Знаменитість завжди вміла вдало поєднати різні елементи гардероба, створивши стильні образи. Цього разу зірка показала, як правильно комбінувати в наряді штани палаццо, які можуть візуально подовжити силует та забрати зайві кілограми.

Штани палаццо стали буквально найулюбленішим трендом останніх років. Такий елемент гардероба легко поєднується з іншим одягом. Залежно від того, який “верх” та яке взуття ви оберете для свого фінального образу, палаццо можуть зіграти абсолютно різні ролі – від кежуал або стріт стилю до вечірнього наряду.

На модних показах цьогоріч часто фігурують трендові штани палаццо
На модних показах цьогоріч часто фігурують трендові штани палаццо

Стилісти рекомендують комбінувати штани палаццо з пальто, блейзерами та вкороченим “верхом”. Крім того, ідеально виглядає тренд 2023 року з гольфами та іншими варіантами кофт, що облягають тіло. Загалом, штани палаццо дозволяють вам фантазувати й вигадувати стильні образи, експериментувати та завжди пробувати щось нове.

Відома українська співачка Тіна Кароль для однієї зі своїх фотосесій обрала доволі цікавий образ. Знаменитість одягла бежевий корсет з гострими чашками, який одягла разом із трендовими штанами палаццо. Хоча й штани були розстібнуті, виглядав наряд зірки на фотосеті стильно.

Тіна Кароль показала, як носити штани палаццо у повсякденні
Тіна Кароль показала, як носити штани палаццо у повсякденні

Зазначимо, що раніше у моду повернулись і корсети. Так, на показах світових кутюр’є все частіше можна було помітити різні варіації стародавнього елементу гардероба. Тіна Кароль не розгубилась і вирішила поєднати два тренди в одному образі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини