Як виглядають наймодніші літні джинси: фото актуальних фасонів показали Злата Огнєвіч і Тіна Кароль

Відомі українські красуні вміють обрати для себе стильні образи. Тіна Кароль та Злата Огнєвіч продемонстрували, як виглядають у джинсах, які користуються особливою популярністю цього сезона

Чарівні представниці українського шоубізнесу вміють вражати своїх шанувальників не лише талантами й творчими здібностями, але й почуттям стилю. Коли артистки виходять на сцену, наряди для них підбирають стилісти. Втім, Тіна Кароль і Злата Огнєвіч довели, що в повсякденному житті вони можуть і самостійно обрати для себе чудові наряди.

Так, наприклад, відома українська співачка Тіна Кароль на зніманнях різних шоу чи концертах завжди з’являється у вишуканих нарядах. Втім, у повсякденному житті знаменитість надає перевагу комфортному та зручному одягу. Якщо мова йде про джинси, то артистка обирає вузькі штани світлого кольору. Втім, час від часу Тіну Кароль можна побачити й у менш класичному фасоні.

Українська співачка Тіна Кароль вийшла у світ у трендових джинсах
Українська співачка Тіна Кароль вийшла у світ у трендових джинсах

Такий фасон останні декілька років користується особливою популярністю. Джинси, в яких Тіна Кароль вийшла у світ, є ідеальними для любителів золотої середини – вони не надто вузькі, але й не дуже широкі. Колір гармонійно підходить до різних елементів гардероба, а ось самі штани можна легко комбінувати і з повсякденними футболками, і з красивими блузками.

Злата Огнєвіч, не менш відома українська співачка, в повсякденному житті полюбляє експериментувати зі стилем та обирати собі трендовий одяг. В артистки безумовно відмінне почуття стилю, а поза виступами на сцені знаменитість все ще одягається доволі вишукано. Так, наприклад, на червону доріжку зірка одягла найтрендовіші джинси останніх декількох сезонів.

Співачка Злата Огнєвіч у трендових широких джинсах темного кольору
Співачка Злата Огнєвіч у трендових широких джинсах темного кольору

Відома українська співачка вийшла у світ, обравши для себе доволі стильний образ. Широкі джинси темного кольору знаменитість скомбінувала з чорним топом і такого ж відтінку піджаком. Доповнила свій наряд артистка туфлями з гострим носком і сумочкою. Загалом Злата Огнєвіч виглядала доволі стильно та невимушено, але водночас вишукано.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини