Спортивні костюми знову в моді: ТОП-3 варіанти, з чим їх носити на прикладі Кароль, Дорофєєвої та інших зірок

Повернення моди на спортивні костюми – просто чудова новина для тих, хто хоче бути в тренді, втім особливо цінує комфорт. Розбираємось на прикладі зірок, як правильно носити стильний одяг

Напевно, коли говорять про спортивний костюм, то перше, що спадає на думку – тренування або ж активний відпочинок. Втім, модні тенденції весни 2023 року передбачають носіння спортивного одягу не лише для пробіжки або ж занять у тренажерному залі. Насправді сьогодні існує велике розмаїття спортивних костюмів, які повернулись у тренд.

Одяг, який, за ідеєю, призначений виключно для тренувань, може заграти новими фарбами – достатньо лише вигадати цікавий крій і додати декілька цікавих аксесуарів. Якщо вам дуже подобається “комфортний стиль”, втім ви досі не розумієте, як правильно носити спортивні костюми, щоб залишатись модними – розбираємось на прикладі українських зірок.

Спортивний тренд 2023 року

Тіна Кароль поза сценою рідко одягається у вишукані сукні й взуває довгі підбори. Коли мова йде про повсякденне життя, зірка надає перевагу кросівкам і зручному одягу. У відомої української співачки виключний смак, який вона демонструє навіть у такому спортивному образі.

Тіна Кароль у повсякденному житті надає перевагу комфортному одягу
Тіна Кароль у повсякденному житті надає перевагу комфортному одягу

Відома українська співачка та колишня солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва – справжня поціновувачка спортивного стилю одягу. Хоча й у костюмах зірка з’являється не часто, більше частину її гардеробу складають саме зручні спортивні речі.

Так, наприклад, одного разу знаменитість продемонструвала стильний образ у чорному костюмі цікавого крою – саме незвичайна викрійка зробила спортивний образ цікавим та особливим. Крім того, артистка раніше також виходила у світ у ніжному рожевому спортивному костюмі.

Надя Дорофєєва час від часу виходить у світ у спортивному одязі
Надя Дорофєєва час від часу виходить у світ у спортивному одязі

Спортивний костюм не можна одягти на червону доріжку? Дозвольте Насті Каменських вирішити це питання. Одного разу знаменитість вийшла у світ у неймовірному образі – смарагдовий спортивний костюм, стилізований під гламурний наряд. Слід зазначити, що того вечора артистка виглядала круто.

Настя Каменських додала спортивному костюму гламуру й вишуканості
Настя Каменських додала спортивному костюму гламуру й вишуканості

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини