Даша Квіткова копіює стиль Лесі Нікітюк: блогерка вийшла в одязі, який колись носила відома телеведуча

Відома українська блогерка й переможниця Холостяка-9 Даша Квіткова вийшла у світ в образі, один елемент якого виявився дуже схожим на наряд ведучої Лесі Нікітюк

Всім відомо, що зірки часто є прикладом для своїх шанувальників – у творчості, у моді та навіть у вподобаннях. Знаменитостям буквально не дозволено одягатись без смаку, адже за їхніми виходами у світ, здається, завжди спостерігають. Втім, українським модницям чужі погляди не страшні, адже вони вміють одягтись стильно. Нещодавно Даша Квіткова й Леся Нікітюк показались у стильних образах, в яких увагу привернула одна деталь – ідентичне взуття.

Леся Нікітюк і Даша Квіткова створили образу з майже однаковим взуттям
Леся Нікітюк і Даша Квіткова створили образу з майже однаковим взуттям

Хоча й образи відомих українських модниць містили ледве не однакову пару взуття, загальна атмосфера луків дуже відрізнялась. Так, Даша Квіткова обрала легший і більш весняний образ, зробивши ніжний і жіночний акцент на сукні. До слова, легкості образу блогерки додавав фасон одягу та тканина, з якого він зроблений.

Тим часом наряд відомої української телеведучої Лесі Нікітюк був у хорошому сенсі зухвалим і сміливим. Знаменитість тонко поєднала в образі ніжність та завзятість, пройшовши на кордоні між двома різними стилями. Для свого лука ведуча обрала чорну шкірянку та легку коротку сукню. Завершальною нотою образу стала пара стильного взуття.

Даша Квіткова та Леся Нікітюк показались у стильних образах в однаковому взутті
Даша Квіткова та Леся Нікітюк показались у стильних образах в однаковому взутті

Нагадаємо, що пара стильного взуття, яку для свого образу обрали й Даша Квіткова, й Леся Нікітюк давно не виходять з моди. Стилісти називають козаки наймоднішим взуттям, яке тільки є в зірковому гардеробі. Основа його фішка полягає в тому, що воно легко комбінується з різними образами й створює неповторний результат. Козаки можна з упевненістю назвати “харизматичним” взуттям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини