Манікюр у стилі “Гучна розкіш”: антитренд на яскраві нігті підтримують Оля Полякова і Камалія (ФОТО)

Сьогодні манікюр — невід'ємна частина образу кожної стильної сучасної жінки. Дізнайтеся, які антитренди зараз у 2023-му році на прикладі наших знаменитостей.

Нині манікюр — квінтесенція жіночого образу. Зараз можна зробити нігті на будь-який смак, колір та стиль. Купа майстрів радо запрошує панянок на сеанси, а завдяки соціальним мережам нігтьова індустрія розвивається кожного року все дужче.

Зараз все більш популярним стає стиль “голих нігтів” або стилю “old money”, який відрізняється стриманістю, короткими формами і спокійними кольорами. Втім, чимало жінок досі носять яскраві відтінки.

Оля Полякова, яка у повсякденному житті надає перевагу скромному манікюру, заради кліпу “Доросла дівчинка” зробила собі чималі кігтики у бойовому леопардовому стилі. Виглядало все дуже ексцентрично у купі з короткою зачіскою, а прихильників розбурхало те, що таку сміливість дозволила собі зовсім не юна співачка. Проте, на хейт Суперблондинка не звертає вже давно.

Ще однією зіркою, яку запідозрили в антитрендах стала Камалія. Співачка часто робить собі довгі нігті у яскравому синьому, жовтому чи червоному кольорі. Нерідко її ручки прикрашає дизайн у різноманітних візерунках. Користувачі мережі дивувалися, чому артистка носить такий стиль. Втім, це і не дивно, адже знаменитість звикла до такого образу, де все сяє камінням та майоріть різними відтінками.

Камалія показала манікюр

На незадоволених її амплуа підписників обраниця Мохаммада Захура просто не звертає уваги. До речі, її не раз бачили і з натуральними нігтями. Варто відзначити, що Камалія — далеко не білоручка при всіх своїх статках, може працювати і по дому, і на кухні та не соромиться показуватися фанатам без карколомного манікюру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини