Манікюр у стилі “Масляні нігті”: новий тренд 2023 підтримують Настя Каменських і Тіна Кароль (ФОТО)

Сьогодні манікюр перетворився у справжню нігтьову індустрію. Дізнайтеся у матеріалі, що таке "масляні нігті" і чому їх полюбили головні зірки українського шоу-бізнесу.

Сьогодні важко знайти панянку, яка б не робила вдома манікюр або не ходила б до майстра піклуватися про свої нігтики. Це невід’ємна частина образу та для багатьох є показником доглянутості.

2023-й рік подарував купу трендів у цій індустрії. Найпоширенішими є “old money”, “голі нігті”. Все зараз спрямовано на натуральність та скромність. Є теорія, що на появу таких тенденцій вплинула пандемія, карантин, коли всі салони були зачинені та, звісно воєнні події.

Яскраві кольори продовжують відходити на другий план і фаворитом стає стиль “Lip Oil Mani”. На українську це можна перекласти, як “масляні нігті” чи зовсім дослівно “манікюр кольору бальзаму для губ”. Це означає використання майже прозорих, з легкою молочною білизною, відтінків, які мають у собі ледь помітні блиски.

Однією з перших таку красу приміряла на себе Тіна Кароль, яка звикла задавати тренди. На її тендітних руках це виглядає дуже доречно та розкішно. Зірка приміряє багато різних образів, а її покриття не вибивається із загального стилю.

Настя Каменських також не стоїть осторонь головних модних тенденцій. Дружина Потапа, яка звикла до темного манікюру, враз вирішила змінити смаки. Не рідко її можна було побачити з яскравим червоним, а нині вона перейшла на ледь помітний відтінок білого.

Манікюр Насті Каменських

 

Це підкреслило її акуратні руки та додало родзинки у її і так неймовірно колоритну зовнішність.

Нагадаємо, що нині також модним став короткий зріз нігтьової пластини, як-от в Олени Зеленської. Довгі гострі форми — поки не фаворит цього року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини