Це головний писк літа 2023: Тіна Кароль зробила трендовий чубчик, який миттєво омолоджує навіть у 40

Популярна співачка Тіна Кароль кардинально змінила свій стиль та помолодшала прямо на очах. Розповідаємо, як за допомогою чубчику відмінусувати собі десяток років.

Тіна Кароль. Популярна співачка завжди вміла приголомшувати своїх прихильників зовнішнім виглядом. Ще у молодості вона часто експериментувала з образом: то робила пишні кучері у стилі поп-артистів 1980-х, то стриглася коротко-коротко під хлопчика.

Після смерті Євгена Огіра артистка, здавалося, знайшла своє “я”: довге золотисте волосся, голлівудські локони і яскраво-червона губничка. Нікому з наших знаменитостей ще не вдалося повторити успіх її стилю, який поєднав витонченість, жіночність та силу духу.

Тіна Кароль зробила трендовий чубчик

Та настав час змінюватися, і Тіна знову почала свій шлях перевтілень. У 2021-му році вона постала у кардинально новому стилі. По-перше, зірка змінила колір шевелюри, перейшовши від пшеничного до платинового блонду, по-друге, наважилася відрізати чубчик. Це дуже омолодило знаменитість.

До речі, стилісти радять: якщо дозволяє форма обличчя, слід обов’язково спробувати чубчик, адже він дійсно омолоджує жінку та освіжає зовнішній вигляд. Це відбувається за рахунок того, що можна скоригувати овал личка, прикрити перші зморшки та дуже активну міміку, яка їх провокує. Крім цього, можна пробувати різні форми. Рвана додасть хвацькості, а пряма зробить будь-яку панянку загадковою.

Цікаво, що сама Тіна Кароль розповідала, що однолітки її сина часто не можуть повірити, що вона не сестра, а мама Веніаміна. Про це зірка розповідала Каті Осадчій.

Нагадаємо, що нині поп-діва повернулася до свого попереднього образу з голлівудською пишною укладкою та стриманим макіяжем. Вбирається останнім часом співачка у вечірні сукні на виступи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини