Манікюр у стилі “Тиха розкіш”: тренд на натуральні доглянуті нігті підтримують Клопотенко, Еллерт, Дьомін

Манікюр у стилі "Тиха розкіш" підкорив навіть чоловічі серця. Розповідаємо, як цей тренд приміряли популярні чоловіки Євген Клопотенко, Олександр Еллерт, Слава Дьомін.

Не секрет, що зараз манікюр став настільки популярним, що до нього звертаються навіть чоловіки. Тренд “Тиха розкіш” підкорив багатьох, а популярні українці масово почали його робити.

Що таке “Тиха розкіш”?

Цей стиль дуже схожий за філософією на “Old money”, але все ж таки має чіткі відмінності. Це самовираження дуже багатих людей, яким немає потреби доводити яскравими кольорами, логотипами, що вони мають чималі статки. На відміну від “Старих грошей”, “Тиха розкіш” не переносить яскравих акцентних кольорів, габаритних аксесуарів. Домінують пастельні кольори та приглушені відтінки.

Чи доречна “Тиха розкіш” у чоловічому манікюрі? Авжеж! Адже у такому стилі потрібно мінімалістичне покриття або взагалі його відсутність.

Євген Клопотенко, наприклад, ще 15 років тому став цікавитися темою догляду за нігтями та став експериментувати. Відомий кухар відзначив, що розуміє, що для багатьох це може здаватися диким, але він вважає, що руки людини, яка має справу з приготуванням їжі, мають бути охайними.

Тренд на натуральні доглянуті нігті підтримують Клопотенко, Еллерт, Дьомін

Олександр Еллерт не відстає від свого колеги по телеканалу “СТБ” і вже понад 10 років займається доглядом за своїми руками. У чоловічому манікюрі не бачить нічого екстравагантного та вважає, що кожен мусить доглядати за собою.

Тренд на натуральні доглянуті нігті підтримують Клопотенко, Еллерт, Дьомін

Дизайн нігтів робить також і ведучий Слава Дьомін, який вже не раз демонстрував свою креативність прихильникам. Він зазвичай звертається до прозорого покриття, інколи доповнюючи його різними цікавими наліпками. Своїми новими ідеями ділиться на своїй сторінці в Інстаграмі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини