Відростила кігті як у кицьки: як виглядає манікюр Тіни Кароль, який став трендом літа 2023

Популярна співачка Тіна Кароль показала трендовий манікюр, похизувавшись довгими нігтями. Яке модне покриття зробила поп-діва і чому воно підійде кожній панянці?

Сьогодні манікюр — це невід’ємна частина образу кожної жінки, а нейл-індустрія зараз — одна з найпотужніших. Тренди на манікюр змінюються щосезону, а наші знаменитості очолюють їх. Так тендітна Тіна Кароль завжди вміла здивувати. Вона однією з перших спробувала стиль “Тиха розкіш” та “Old money”. Втім, зараз у зірки новий фаворит дизайну. Вона відростила “котячі нігті”.

Що таке “котячі нігті” і як вони виглядають?

“Котячі нігті” це переосмислення тренду на покриття “котяче око”, яке створювалося за допомогою магніту та шимеру. Проте згодом цей дизайн застарів і перестав бути популярним. Нині ж майстри пропонують нову варіацію, у якому блискитки та переливи стають більш м’якими, кольори ніжнішими, а сама форма нігтю гострішою, як-от, наприклад, гострий мигдаль.

Як виглядає манікюр Тіни Кароль

Саме такий манікюр показала легендарна співачка Тіна Кароль. Проте, зірка не робить собі карколомну довжину, адже часто грає на музичних інструментах. Також обирає для себе більш нейтральні відтінки, аби її руки не контрастували з концертним вбранням. Проте, видно, що поп-діва, як справжня піаністка, довго не може ходити з таким стилем. Знаменитість часто демонструє, що все ж таки надає перевагу все ж таки куцій формі та відсутності покриття.

Як виглядає манікюр Тіни Кароль

Є і більш радикальні варіанти трендового манікюру з котячою душею. Якщо раніше довгі нігті, які “клювали”, тобто загиналися донизу були моветоном, то зараз — це входить у моду. Майстри спеціально нарощують нігтьову пластину так, щоб вона трошки йшла до низу, нагадуючи кігітки муркотиків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини