Кросівки PRADA та купа українських брендів: розбір найкращих образів Даші Квіткової з цінами

Відома українська блогерка та інфлюєнсерка Даша Квіткова може похизуватися відмінним стилем в одязі. Сьогодні ви дізнаєтеся, скільки коштують образи зірки.

В гардеробі зірки можна побачити як дорогі речі від світових брендів, так і речі з масмаркету, які є доступними для кожної української дівчини. Нерідко Дашу можна зустріти в речах від українських брендів, які активно розвиваються, що не може не тішити. Редакція сайту Добрі новини підготувала детальний розбір гардеробу блогерки.

З соціальних Мереж Квіткової можна помітити, що дівчина не зациклюється на єдиному стилі: вона може бути одягнена в оверсайз, в обтислі речі, сукні чи спортивний костюм. На образі, який представлений нижче, Даша Квіткова позує у футболці-оверсайз від українського бренду Somethingcool.clothing за 1350 гривень, штанах Arzani, які в комплекті з топом коштують 7500 гривень від українського бренду Skinz.ua та босоніжках на високій платформі від двох українських брендів Cher17 та Intertop, які коштують 2999 гривень.

Розбір образів Даші Квіткової з цінами та брендами
Розбір образів Даші Квіткової з цінами та брендами

З аксесуарів дівчина обрала сумку та окуляри відомого бренду Saint Laurent за 1890 євро (74 тисячі 693 гривні) за сумку та 305 євро (12 тисяч 54 гривні) за окуляри.

Наступний образ Даші трішки нагадує попередній, але її джинси викликали неабиякий ажіотаж в Мережі. Чорний джинс у поєднанні з класичним джинсом на застібці виглядає досить цікаво та по-новому. Коштує такий писк моди 125 доларів (4 тисячі 615 гривень) від бренду The Frankies Shop. Модель штанів називається Hayla Contrast Denim Pants. Кеди зірка обрала від бренду Prada за 790 євро (31 тисяча 222 гривні), а футболка від Saint Laurent за 257 євро (10 тисяч 157 гривень).

Що носить Даша Квіткова: детальний розбір гардеробу з цінами
Що носить Даша Квіткова: детальний розбір гардеробу з цінами

Звісно, не обходиться без максимально жіночного образу. Стильне поєднання нижньої білизни з класичним костюмом з льону та яскравими підборами не можна залишити без уваги. Костюм з льону від українського бренду Trinity, який коштує 6000 гривень. Бюст Даша обрала також від українського бренду DVNT.lingerie за 1799 гривень. Підбори яскравого оранжевого кольору від італійського бренду Giaborgini за 18 тисяч 641 гривню. Доповнила зірка образ вже відомою нам сумкою від Saint Laurent за 1890 євро (74 тисячі 693 гривні).

Розбір образів Даші Квіткової з цінами та брендами
Розбір образів Даші Квіткової з цінами та брендами

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини