Катя Осадча показала найтрендовіший вкорочений жакет у барбі-кольорі: обскакала стилем навіть Тіну Кароль

Катя Осадча, яка завжди відрізнялася раніше епатажними капелюшками і неординарним стилем, здається з головою пішла у класику. Дружина Горбунова показала, як можна ефектно носити штанні костюми.

Катя Осадча вразила своїх прихильників почуттям стилю, показавши свій найтрендовіший образ на останньому телевізійному виході на проєкті “Голос країни”. Зірка вирішила взяти вже давно знаний у всьому світі тренд – вкорочений жакет і класичні брюки, перетворити його на щось ще більш виразне.

Піджак, який ледь прикриває талію, вибухає неймовірними барвами: яскравий рожевий колір, який миттєво асоціюється з культовою лялькою Барбі, про яку зняли культовий однойменний фільм. Тепер відтінок “Barbie Pink” — наймодніший та міцно став супутником вбрання для весіль, свят та ефектних вечірок.

Катя Осадча не просто обрала такий цікавий жакет, вона також привнесла до свого образу яскравий акцент – велике коктейльне золоте намисто, яке нагадує нам про найкращі модні тренди минулих десятиліть. Такий образ розбурхав соціальні мережі та став головним предметом обговорення серед шанувальників моди та стилю. У коментарях — буря компліментів, прихильники захоплено пишуть:

  • “Красива”
  • “Але гарно, ну Ви Катя завжди гарна!!!!!!”
  • “Це було просто неперевершено!!”

Ця вразила зміна стилю Каті Осадчої вразила фанатів і прихильники не приховують, що раді бачити свою кумирку у більш природних відтінках та мінімалістичних прикрасах. Втім, унікальні капелюшки ведучої назавжди увійшли в історію українського телебачення.

Катя Осадча показала фото без гриму та перуки зблизька
Катя Осадча показала новий образ у брючному костюмі барбі-кольору

Катя Осадча вразила своїм вибором стилю і залишила величезний вплив навіть на колег із шоу-бізнесу, показавши, що варто ризикувати та експериментувати, щоб створити неперевершений образ.

Популярне

Подібні новини