Передоплата та подвійні тарифи: скільки коштує манікюр у Києві, Львові і Дніпрі перед новорічними святами

Перед новорічними святами майстри починають підвищувати ціни на послуги та брати передоплату з клієнтів. Мало хто знає, чому це відбувається.

Манікюр – незмінний атрибут будь-якого святкування для дівчат. Перед урочистою подією жінки та дівчата активно записуються на всі процедури краси і Новий рік – одне з таких свят. Майстри манікюру прекрасно це розуміють, тому не втрачають можливості заробити на цьому і створюють новий прайс. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чому ціни на послуги так різко зростають і скільки коштує манікюр в різних містах України.

Справа в тому, що перед новорічними святами клієнтів стає більше, відповідно, майстри більше часу проводять на роботі, витрачають ще більше матеріалів і сильно втомлюються. Щоб якимось чином компенсувати це вони починають підвищувати ціни на свої послуги, щоб мати можливість більше заробити перед Новим роком.

Чому ціни на манікюр різко зростають перед Новим роком
Чому ціни на манікюр різко зростають перед Новим роком

Однією з найпопулярніших тенденцій у сфері краси є передоплата, але це також зроблено не просто так. Деякі дівчата можуть записатися на процедури і без попередження не прийти на запис. Через це майстер втрачає час, який міг би витратити на щось корисне або записати в те “віконце” іншого клієнта. Передоплата в цьому випадку працює як гарантія того, що клієнт прийде на процедуру, а якщо ні – майстер майже нічого не втрачає, оскільки в нього є так звана “подушка безпеки” у вигляді 100-200 гривень за те, що клієнтка не прийшла.

Ціни на манікюр в різних містах України

В кожному місті нашої країни ціни кардинально відрізняються. Проаналізувавши сторінки різних майстрів у соціальних мережах можна побачити, що є як дуже дорогі майстри манікюру, так і ті, хто не бере за свої послуги дуже багато грошей. В столиці за звичайний манікюр з покриттям та укріпленням нігтів доведеться заплатити в середньому від 600 до 900 гривень.

Ціни на манікюр в різних містах України
Ціни на манікюр в різних містах України

В Дніпрі ціни стартують від 450 гривень за покриття на комбінований манікюр, а у Львові ціни прирівнюються до столичних: 600 гривень за звичайне покриття з манікюром без укріплення нігтів. Звісно, можна знайти значно дешевше, але маленька ціна не гарантує високу якість зробленої роботи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини