Святкові наряди від Тіни Кароль, Олени Кравець та Горняк: в якому кольорі зустрічати Новий рік 2024 (ФОТО)

Відомі українські зірки показали яскраві новорічні наряди. Якщо ви довго думали, в чому зустрічати прийдешній Новий рік, пошукайте натхнення у порадах знаменитостей.

Свято Нового року для багатьох є одним із найважливіших і найулюбленіших. Часто люди не чекають так сильно на власний день народження, але завершення “старого” та початок “нового” року є для них знаковими. Саме тому вибір святкового наряду для модниць є доволі важким заняттям. Розповідаємо про поради знавців і показуємо на прикладі українських зірок – в якому образі зустріти Зеленого Дерев’яного Дракона?

В чому зустрічати Новий рік 2024

У “наставника” прийдешнього року є декілька улюблених нарядів. Так, знавці запевняють, що вас переслідуватиме удача та успіх, якщо ви вирішите потішити Дракона та зустрінете його рік у зеленому вбранні. Так само йому сподобається і рішення відзначити Новий рік у фіолетовому, червоному або золотому кольорі.

Зірки у новорічних образах

Тіна Кароль продемонструвала стильний варіант святкового наряду
Тіна Кароль продемонструвала стильний варіант святкового наряду

Відома українська співачка Тіна Кароль одного разу вийшла на сцену у золотій сукні цікавого крою. Плечі у наряді зірки були “відкритими”, а крій зробив акцент на ідеальній талії. Яскравий золотий колір додав екстравагантності образу артистки, але водночас відсутність великої кількості зайвих деталей і довжина нижче колін зробили наряд “ідеальною серединою”.

Христина Горняк продемонструвала стильний варіант святкового наряду
Христина Горняк продемонструвала стильний варіант святкового наряду

А ось відома українська блогерка Христина Горняк вирішила відвідати світський захід у червоній сукні набагато вище коліна – такий образ викликав справжній фурор, але зірка почувалась максимально впевнено. Такий варіант наряду також сподобається Дракону. Достатньо сміливий і червоний – ідеальний вибір.

Олена Кравець показала, в чому можна зустріти Новий рік 2024
Олена Кравець показала, в чому можна зустріти Новий рік 2024

Відома українська ведуча Олена Кравець у своєму святковому образі поєднала одразу два улюблені кольори Зеленого Дракона – білий і сріблястий. Світлі відтінки до вподоби повелителю прийдешнього року, а тому зустрічати 2024 у такому вбранні буде чудовою ідеєю. Ви зможете залучити до свого життя багатство та фінансовий успіх.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини