Зірка “Кварталу” Олена Кравець продемонстувала, як правильно носити короткий боб: головна стрижка 2022 року

Олена Кравець на власному прикладі показала, як потрібно правильно носити саму трендову стрижку 2022 року. Олена опублікувала фото з стрижкою.

Зірка “Кварталу-95” та акторка Олена Кравець не раз змінювала свій імідж. Вона прекрасно вміє відчувати власний стиль, який створює для себе самостійно. Олена носила довге волосся, перуки, змінювала колір волосся, але для себе нещодавно вирішила, шо найбільше їй пасує коротенький боб.

Можливо, Олена навіть не здогадувалась, але коли вона відстригла собі волосся дуже коротко, то стала однією з тих, хто зараз у топових трендах 2022 року. Стижка короткий боб вже не перший місяць знаходиться серед фаворитів усіх модниць.

Зірка телеекранів частенько публікує нові фотографії на своїй сторінці або в інших соціальних мережах і показує своїм підписникам, як вона доглядає за своїм волоссям, які робить укладки та як доповнює свої образи. Виглядає Олена на всіх знімках дуже доглянуто та стильно.

На фото Олена Позує у білий об’ємній сорочці, що зав’язана на талії на елегантний вузлик. Жінка також у чорних штанах та доповнила свій образ великим масивним кольє під комірцем сорочки. Хочемо зазначити, що ця стрижка робить обличчя Олени худішим, попри те, що вона й без цього дуже струнка та має гарну фігуру. Макіяжу майже не помітно, Олена виглядає натурально, а на нігтях красується червоний лак.

На наступному фото Олена позує для камери у повністю чорному образі, де дуже добре видно її зачіску. Олена ніжно опустила голову та схрестила між собою пальці на руках. Образ доповнений підвісками та каблучками на пальцях. На ногах в Кравець стильні лакові туфлі чорного кольору, що виблискують від спалахів камери.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини