Тіна Кароль змінила зачіску: фото до та після перевтілення, яке змінило головну поп-діву України

Українська співачка Тіна Кароль вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю і зробила нетипову для неї зачіску. Тепер чубчик та зібране волосся - найкращі друзі артистки.

В зірок українського шоу-бізнесу все може змінитися за один день: сьогодні хтось з довгим волоссям, а завтра – взагалі без нього. Те ж саме стосується трендів на одяг та зачіски, але сьогодні будемо говорити про оновлення Тіни Кароль. Зірка опублікувала серію знімків в Мережі, де постала перед прихильниками з нетиповою для неї зачіскою.

Тіна Кароль кардинально змінила образ
Тіна Кароль кардинально змінила образ

На нових фотографіях Тіна кароль позує з чубчиком та “прилизаним” волоссям, випустивши з двох боків пасма для, так званої, родзинки образу. Прихильники в Мережі зрівняли її з Лесею Нікітюк, але сама зірка не вважає. Образ Тіна Кароль доповнила стриманим макіяжем у легких відтінках, а також підкреслила пухкі губи невагомим блиском, який гарно переливається від спалахів фотокамер.

Загальний образ був також доволі цікавим: замість класичної сукні, костюму чи трендового спортивного вбрання Тіна Кароль обрала фігурний костюм з сітчаної тканини, який складається хвильками на тілі співачки. Зірка по-справжньому зачаровує своєю красою.

Тіна Кароль кардинально змінила образ
Тіна Кароль кардинально змінила образ

Крім такого цікавого вбрання, Тіна кароль ввела моду на натуральність серед зірок українського шоу-бізнесу. Зірка все частіше зʼявляється перед своїми прихильниками або без макіяжу, або з легеньким тоном, який приховує несуттєві недосконалості на обличчі. Такий тренд підхопили колеги артистки і почали публікувати такі ж фотографії. Серед зірок Наталія Могилевська, Надя Дорофєєва, Леся Нікітюк, Оля Полякова, Маша Єфросиніна та багато інших зіркових дівчат, які не бояться показуватися прихильникам у натуральній та природній красі.

Популярне

Подібні новини