Тіна Кароль запустила свою голову: відросле чорне коріння та пожовклі пасма. Не такою Дан Балан її хотів

Тіна Кароль завжди славилася своїм унікальним блондом, проте, як виявилося, навіть у неї не завжди виходить підтримувати в ідеальному стані цей складний колір волосся.

Українська поп-діва Тіна Кароль нещодавно показала у сторіз свою зачіску, де добре видно, як відросло коріння волосся. Знаменита співачка, схоже, рішуче вирішила “запустити свою голову” і відмовитися від іконічного блонду.

Варто зазначити, що вже давно всі стилісти в один голос говорять, що total-blond — один із найважчих відтінків, як для майстра, так і для володарки пофарбованого волосся. З одного боку, щоб досягти ідеального білого тону, потрібно правильно задати фон на пасмах, попередньо вивівши свій власний пігмент. З іншого — освітлені локони потребують чимало зусиль під час миття та сушіння. Зокрема: правильні засоби догляду, живильні маски, кондиціонери, нейтралізувальні шампуні. Крім цього, постійно потрібно підтримувати у відповідному тоні коріння волосся, яке відростає достатньо швидко і контрастує з довжиною.

Тіна Кароль показала сильно відросле коріння локонів

У Тіни ж вже видно, як почали з’являтися чорні початки на проділі та потилиці, хоча на нещодавньому концерті у Києві поп-діва з’явилася перед публікою із розкішною і відмінно доглянутою шевелюрою.

Відомо, що Кароль завжди була відчайдушною та рішучою в музичному та особистому житті, а її останній зовнішній образ, який вона продемонструвала у фотосесії журналу ELLE є ще одним з її способів самовираження. Знаменитість постала у максимально натуральному вигляді з абсолютним мінімумом макіяжу.

Як сьогодні виглядає будинок Тіни Кароль
Тіна Кароль показала сильно відросле коріння локонів

Шанувальники з нетерпінням очікують подальших змін і трансформацій своєї улюблениці, яка завжди готова відобразити свій внутрішній світ надзвичайною музикою та екстравагантним стилем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини