5 іміджевих помилок, через які блонд старить: це допустили стилісти Тіни Кароль і Наді Мейхер

Відомі українські красуні керуються порадами іменитих стилістів. Проте, навіть професіонали іноді можуть робити помилки. Не завжди артистки з'являлись на публіці з ідеальними зачісками.

Один із найпопулярніших на сьогодні варіантів фарбування – блонд. Втім, не на кожній жінці така зачіска виглядатиме красиво. Розповідаємо про помилки, яких варто уникати.

5 випадків, коли блонд старить

Так, одна з найпоширеніших помилок, коли блонд додає віку – неправильний макіяж. Мова йде про випадки, коли у жінки дуже світле волосся, а ось на обличчі – звичний тон. У такому разі створюється враження, ніби на лиці маска. Щоб уникнути таких неприємностей, спробуйте робити легкий макіяж або змініть відтінок тональної основи.

Надія Мейхер зробила занадто контрастний макіяж на обличчі
Надія Мейхер зробила занадто контрастний макіяж на обличчі

Бути обережними важливо і тим жінкам, які планують зробити блонд із сірим підтоном. Якщо молодим дівчатам таке фарбування личить, то з віком подібна техніка фарбування створює ефект тьмяного та “втомленого” волосся. Саме тому, обираючи відтінок блонду, зупиняйтесь на теплому.

Відома українська співачка Тіна Кароль допустила іншу розповсюджену помилку. Знаменита артистка, яка завжди носила блонд, попри стабільність у питанні фарбування, полюбляє експериментувати зі стрижками. Так, наприклад, одного разу знаменитість підстригла волосся коротко. Втім, запевняють стилісти “рвані” стрижки на світлому волоссі додають зайвого віку.

Тіна Кароль зробила невдалу стрижку зі світлим волоссям
Тіна Кароль зробила невдалу стрижку зі світлим волоссям

Крім того, запевняють фахівці у сфері моди, красуням потрібно бути обережними з особливим фарбуванням – мелірування або, наприклад, Airtouch. Річ у тім, що здалеку результат фарбування в одній із подібних технік може нагадувати сивину. У поєднанні з віковими змінами зовнішності такий бьюті-експеримент може завершитись провалом.

І, певно, найголовніша помилка, яку нізащо не можна допускати – блонд на пошкодженому волоссі. Для того, аби зачіска виглядала на вас вишукано, важливо, аби після фарбування ваше волосся було доглянутим, блискучим і “живим”. Якщо ви не впевнені в якості своєї шевелюри, не варто “добивати” її складним освітленням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини