Цей смак ви точно не забудете: готуємо картопляні зрази за новим рецептом з сиром та шинкою

Всі звикли готувати пусті зрази і вони смачні, але є й інші рецепти, якщо відійти від класичної кухні, то можна знайте безліч зраз з начинками і повірте, їх смак вас точно не залишить байдужим.

Отже, сьогодні ми вирішили поділитися з вами неймовірно смачним рецептом, який, до речі, дуже простий. Певно не знайдеться такої людини, яка б не любила шинку та сир, а в поєднанні з ніжною картоплею – це гастрономічне задоволення. Тож, не будемо більше вас дражнити та перейдемо до страви.

Неймовірно смачні зрази
Неймовірно смачні зрази

Складова страви:

  •  4-5 картоплин
  • 40 грамів пармезану
  • 3 курячих яйця
  • свіжий або морожений кріп
  • 40 грамів твердого сиру
  • декілька ломтиків шинки
  • пшеничне борошно
  • панірувальні сухарі.

Це все, що вам потрібно для приготування, тепер поговоримо про сам процес.

Спочатку потрібно відварити картоплю, можна одразу очистити від кожухи, а можна зварити в мундирі. Варимо до готовності, це приблизно 25 хвилин, залежить від сорту картоплі.

Потім робимо пюре та  даємо йому повністю охолонути, додавати нічого не потрібно. Коли пюре повністю охолоне, додайте спеції на смак, сіль та мілко наріжте кріп, до речі ще можна кінзу або петрушку, в залежності від уподобань. Тож все це покроково додаємо та мішаємо. Далі додайте пармезан та одне яйце і знову все перемішайте.

Неймовірно смачні зрази
Неймовірно смачні зрази

Як тільки ви закінчили змішувати всі інгредієнти, варто поділити пюре на рівномірні невеликі частини. Далі нарізаємо твердий сир разом з шинкою, однакового розміру.

Беремо кожний шматочок пюре з картоплі й ділимо навпіл, на одну частину викладаємо сир та шинку, а другою частиною закриваємо. Так робимо з усіма шматками.

Аби зрази вийшли приємними за текстурою, відправте їх у холодильник на 25 хвилин, а поки приготуйте три миски та в одну насипте борошно, в іншу панірувальні сухарі, а в третій змішайте яйця.

Неймовірно смачні зрази
Неймовірно смачні зрази

Далі все дуже просто: Дістаємо зрази з холодильника та по черзі паніруємо спочатку у борошні, потім у яйці, а потім у сухарях. Далі розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте до появи скоринки приблизно 7-8 хвилин. Страва готова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини