Смачно, корисно і дуже просто: ідеальний рецепт домашнього смузі з сезонних ягід без використання блендера

Для багатьох людей приготування смузі обмежується обовʼязковою наявністю блендера на кухні, але мало хто знає, як можна приготувати поживний напій без кухонної техніки.

На перший погляд здається, що приготувати смузі можна лише з блендером, але це далеко не так. Звісно, без відповідної кулінарної техніки приготування такого напою буде значно довшим та складнішим, але ви отримаєте велике задоволення від кінцевого результату. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас найкращий спосіб приготування смузі без блендера.

Є декілька варіантів, якими ви можете скористатися: для приготування смузі підходить виделка, сито, марля, вічник або тертка. Щось на кшалт блендера на кухні – міксер або мʼясорубка. Ці дві кухонні машини також ідеально пасують для приготування освіжаючого смузі, але ми будемо готувати завдяки тому приладдю, яке точно є в кожного вдома: кухонна тертка та сито.

Тут все дуже просто. Все, що вам знадобиться – це сезонні фрукти або ягоди, які ви хочете додати до напою. Це може бути полуниця, малина, банан, яблуко і таке інше. Також потрібно підготувати глибоку миску і склянку, в якій ви будете змішувати всі складники.

Як приготувати смузі без блендера в домашніх умовах
Як приготувати смузі без блендера в домашніх умовах

Спочатку, фрукти потрібно добряче промити, а після цього натерти на маленькій тертці. Якщо ваші ягоди дуже соковиті, в такому разі варто використати сито. Перетираючи інгредієнти через сито, ви зможете позбавитися від кісточок та будь-яких інших зайвих елементів, яких вам би не хотілося відчувати.

Наприкінці додайте всі інгредієнти до склянки та добре перемішайте. Можна подавати з листочком мʼяти та соломинкою. Смузі – це ідеальний сніданок, перекус або підживлення перед тренуванням. Також цей напій можна запросто подавати своїм дітям.

Популярне

Подібні новини