Багатий врожай яблук, не знаю що робити: ТОП-3 найкращих рецепти страв з яблук на будь-який смак

Крім компоту або яблучного соку з яблук можна приготувати багато інших страв. Сьогодні ви дізнаєтеся, які три страви можна готувати хоч кожного дня.

Після багатого збору яблучного врожаю постає питання: що приготувати з такої великої кількості яблук? Існує безліч різноманітних страв з яблуками, але редакція сайту Добрі новини підготувала для вас ТОП-3 найкращих рецепти страв з яблук, які ніколи не набриднуть.

Яблучний пиріг

Яблучний пиріг – це класична страва, яка завжди підходить під час яблучного сезону. Ви можете зробити яблучний пиріг з пісочного тіста або листкового тіста та начинки з нарізаних яблук, цукру, кориці та лимонного соку. Також можна додати горіхи або курагу для більш насиченого смаку. Прикрасити пиріг можна ягодами або присипати цукровою пудрою. Це додасть цікавинки до смаку.

ТОП-3 страви з яблук, які ніколи не набриднуть
ТОП-3 страви з яблук, які ніколи не набриднуть

Салат з яблук, горіхів і сиру

Цей салат поєднує свіжі нарізані яблука з обсмаженими горіхами (горіхи можна попередньо підсмажити на сухій сковороді для більш насиченого смаку) та натертим сиром, таким як чеддер або голландський сир. Для заправки можна використовувати лимонний сік або медово-гірчичний соус. Це ідеальний варіант на літню або осінню погоду, коли хочеться особливо не хочеться переїдати.

Яблучна каша з корицею

Яблучна каша – це чудовий спосіб почати день. Ви можете варити кашу з відвареної крупи (геркулес, перлова або пшоняна) та додавати нарізані яблука, цукор, корицю та горішки. Якщо хочете, щоб каша була солодкою, можна додати трохи меду або сиропу.

Ці страви допоможуть вам насолодитися смаком яблук у різноманітних кулінарних варіаціях. До основного інгредієнту можна додавати будь-які інші фрукти або, навіть, овочі, якщо вони будуть вдало поєднуватися з яблуками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини