Приготувала цей десерт для своєї родини і була здивована їх реакції: швидкі “хрустики” до чаю

Хрусткі, ніжні та неймовірно смачні хрустики - це справжня радість для будь-якого гурмана. Вони так смачні, що важко втриматися від того, щоб не з'їсти ще одну порцію.

Це печиво можна приготувати вдома за 10 хвилин. Тому ви легко можете подарувати собі та своїй родині миті насолоди. Ці хрустикі ідеально підходять для чаю або смачної закуски під час перегляду фільму. А ваші діти точно полюблять їх із великим задоволенням.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 2 ст. ложки горілки
  • 2 ст. ложки цукру
  • 250 г пшеничного борошна (просіяного)
  • 1/2 ч. ложки солі
  • 2 ст. ложки цукрозамінника
  • 50 мл рослинної олії
Рецепт смачних бабусиних хрустиків за лічені хвилини
Рецепт смачних бабусиних хрустиків за лічені хвилини

Спосіб приготування:

У миску розбийте два яйця, а потім додайте 2 ст. ложки горілки, 2 ст. ложки цукру та 1/2 ч. ложки солі. Збийте цю суміш міксером до однорідності. Поступово введіть просіяне пшеничне борошно до змішаної рідини та замішайте тісто.

Положіть тісто на стіл та замішуйте його, поки воно не стане пружним та еластичним, це займе приблизно 7-10 хвилин. Покрийте тісто плівкою і поставте в холодильник на 20-30 хвилин. Потім розділіть його на 3-4 частини.

Розкачайте кожну частину тіста в тонкі пласти, докладаючи зусиль, щоб вони були рівномірними та маїли товщину аркуша паперу. Наріжте тісто на смужки. Розділіть кожну смужку навпіл і зробіть надріз посередині. Через цей надріз прокиньте смужку, надаючи їй спіральну форму.

Обсмажте хрустики в розігрітій пательні з киплячим маслом протягом 1-2 хвилин з обох боків, доки вони не стануть золотистими.

Після смаження обсмажте хрустики паперовими рушниками, щоб видалити надлишок олії. Викладіть їх на тарілку та посипте цукрозамінником.

Тепер ваші хрусткі хрустики готові до подачі! Насолоджуйтеся цією смачною випічкою та діліться нею з рідними та близькими. Не дивлячись на їхню швидку підготовку, ці ласощі завжди зникають першими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини