Приготувала смачний Кучерявий Пінчер нашвидкуруч і здивувала рідних: навіть свекруха взяла рецепт

Торт "Кучерявий Пінчер" - це справжній шедевр серед десертів. Його ніжний смак і ошатне оформлення зроблять будь-яке свято надзвичайним. І ось як його приготувати.

Інгредієнти:

Для коржа:

250 г пшеничного борошна
3 яйця
270 г сметани
160 г згущеного молока
1 ст. ложка какао-порошку з гіркою
170 г цукру
10 г ванільного цукру
2 ч. ложки розпушувача
0,25 г солі

Для крему:

850 г сметани
160 г цукру
10 г ванільного цукру

Для начинки:

245 г консервованих вишень (або свіжих)
50 г волоських горіхів

Інструкція:

Розбийте яйця великою мискою, додайте цукор і ванільний цукор. Ретельно змішайте. Додайте згущене молоко та сметану, продовжуючи перемішувати. Просійте борошно, додайте розпушувач і сіль, потім додайте його частинами до тіста, перемішуючи до однорідності. Тісто має бути трохи густіше, ніж для оладок.

Розділіть тісто на дві рівні частини. В одну частину додайте какао-порошок і ретельно перемішайте, доки отримаєте однорідне тісто.

Вилийте тісто у форми, чергуючи світле і темне тісто, створюючи мармуровий ефект. Деко трохи нахиліть в різні боки, щоб тісто розподілилося рівномірно.

Господині поділилися крутим рецептом торту
Господині поділилися крутим рецептом торту

Випікайте у розігрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин або доки зубочистка, вставлена в центр тіста, не виходить сухою. Дістаньте коржі з духовки, залиште їх охолонути на решітці.

У великій мисці змішайте сметану з цукром і ванільним цукром. Ретельно перемішайте і залиште крем трохи постояти, щоб цукор розчинився. Потім приберіть крем в холодильник.

Подрібніть волоські горіхи. Видаліть кісточки з вишень.

Виріжте один корж з тіста діаметром 20-24 см. Це буде основа торта. Залишок тіста розламайте на невеликі шматочки різного розміру. Просочіть основу торта цукровим сиропом (можна використовувати сироп з вишень).

Покладіть тонкий шар сметанного крему на основу. Посипайте горіхами і рівномірно розподіліть вишні.

Посипайте другий шар тіста, попередньо зануривши його в крем. Шаруйте торт за вашим смаком, додаваючи світлі і темні шматочки тіста та крему. Поставте торт в холодильник на принаймні 2 години, краще на ніч.

Розтопіть темний шоколад і вершкове масло на паровій бані. Перемішайте до однорідності.

Глазур має трохи охолонути перед нанесенням на торт. Нанесіть глазур на торт смужками, створюючи оригінальний декор.

Торт “Кучерявий Пінчер” з вишнею та горіхами готовий до подачі. Цей неймовірно смачний десерт розкриває найкращі смаки вишень та горіхів, і він точно сподобається вашій родині та гостям. Насолоджуйтеся!

Популярне

Подібні новини