Такої заправки для салату ніхто ще не куштував: підійде абсолютно до усіх салатів на новорічний стіл

Справжнім таємницею смачного салату є його заправка. Універсальна заправка, яку ми пропонуємо, стане відмінним доповненням до будь-якого салату, надаючи йому смаковитий баланс та аромат.

Цей рецепт підійде для різних видів салатів, від свіжих листяних до густих зернових. Давайте дізнаємося, як створити справжню магію смаку!

Інгредієнти:

  • 1/3 склянки оливкової олії (екстра-класу)
  • 2 столові ложки бальзамічного оцту
  • 1 чайна ложка меду
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1 чайна ложка сік лимона (свіжовичавленого)
  • 1 зубчик часнику (пресований)
  • Сіль та чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

Використовуйте якісну оливкову олію екстра-класу для найкращого смаку та аромату. Додайте її в глибоку миску.

Додайте бальзамічний оцет до олії. Він принесе нотки карамелі та глибокий смак. Додайте невелику кількість меду, яка додасть приємної солодкості та збалансує гострий смак.

Для легкого пікантного смаку додайте гірчицю. Вона також допомагатиме зберегти заправку стабільною.

Заправка для овочевого салату
Готуємо смачну заправку для салатів на Новий рік 

Сік лимона принесе свіжість та освіжаючий аромат. Нехай цитрусова кислинка розкриває всі смакові палітри. Додайте пресований часник для виразного аромату та глибшого смаку.

Не забудьте про сіль та чорний перець за смаком. Рекомендується використовувати свіжомелений перець для кращого аромату. Добре перемішайте всі інгредієнти за допомогою венчика чи ложки до однорідної консистенції.

Така універсальна заправка відмінно підійде як для класичних зелених салатів, так і для салатів з різноманітними інгредієнтами. Вона також може використовуватися як маринад для м’яса чи овочів.

Експериментуйте зі співвідношенням інгредієнтів, щоб підлаштувати заправку під свій власний смаковий пристрасті. Зараз вам залишається лише відчути смак та насолоджуватися своїм освіжаючим салатом!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини