Приготувала раз, тепер готую постійно: запіканка з капусти на вечерю. Нашинкувала, змішала і в духовку

Ця запіканка стане точно вашою фавориткою. Ділимося у матеріалі простим рецептом смачної поживної вечері, яка так подобається і дітям, і дорослим.

Вам коли-небудь хотілося приготувати щось швидке, просте і неймовірно смачне? Якщо так, то елементарна запіканка з молодої капусти — саме те, що вам потрібно! За допомогою простих інгредієнтів, які можуть бути знайдені на будь-якій кухні, ви зможете створити страву, яка завоює ваше серце своєю неповторною смаковою палітрою.

Інгредієнти відбираємо у два етапи:

Начинка

400 г молодої капусти
Зелена цибуля

Для тіста

4 яйця
4 ст. ложки борошна
1 ч. ложка крохмалю
1 ч. ложка розпушувача
6 ст. ложок сметани
1 ч. ложка гірчиці
0.5 ч. ложки солі

Приготування

Як приготувати запіканку з капусти: поради експертів

Перед тим як розпочати, нашинкуйте молоду капусту на тонкі смужки та зелену цибулю на дрібні кільця. У глибокій мисці розбийте яйця, додайте борошно, крохмаль, розпушувач, сметану, гірчицю і сіль. Змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

У тісто потрібно додати нарізану капусту та зелену цибулю. Повністю перемішайте все, щоб овочі були рівномірно розподілені у тісті та не було прогалин. Це дуже важливо для того, щоб все гарно пропеклося та не було пригорілих моментів.

Як приготувати запіканку з капусти: поради експертів

Розігрійте духовку до температури 180 °C. Помістіть майбутню запіканку у вашу улюблену форму для випічки і готуйте протягом 20 хвилин, доки верх страви не стане золотистим та хрустким. Можна змастити зверху яйцем.

Ваша страва готова! Поживна, ароматна та дуже проста у приготуванні. Спробуйте подавати цю страву гарячою, прикрасивши зеленою цибулею або свіжою зеленню за сезоном.

Нехай ця запіканка стане улюбленою для вас і вашої сім’ї. Смачного!

Популярне

Подібні новини