Це не випічка, а пухнаста хмаринка: йогуртовий пиріг без духовки за 15 хвилин. Незаморочливо і смачно

Шукаєте щось нове та незвичайне для солодкої закуски? Спробуйте приготувати десертне тісто з йогурта без використання борошна! Цей рецепт вразить вас своєю простотою та неперевершеним смаком.

Десерти завжди вражають і приваблюють нас своєю смаковою неперевершеністю. Спробувати щось нове і особливе завжди залишає приємні враження. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом чудового десерту – “Хмаринка”. Тісто із йогурту без використання борошна. Цей легкий та смачний десерт стане відмінною альтернативою традиційним солодощам.

Інгредієнти:

  • 400 г йогурту
  • 4 яйця
  • 100 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 75 г кукурудзяного крохмалю
  • Дрібка солі
  • Цедра лимона за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. У глибокій мисці змішайте йогурт, яйця, цукор, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і дрібку солі. Додайте цедру лимона за смаком та витріть масу до отримання однорідного складу.

Помістіть отриману масу в форму для запікання, попередньо обсипану кукурудзяним крохмалем або використовуючи папір для випічки.

Я
Готуємо смачний десерт із йогурта за 15 хвилин: унікальний рецепт 

Запікайте в нагрітій духовці протягом 30-40 хвилин або до того часу, поки десерт не стане золотистим та готовим всередині.

Дайте десерту трошки відпочити та охолонути перед тим, як подавати. Прикрасьте за бажанням свіжими фруктами, ягодами або порцією ніжного меду.

Цей невимогливий рецепт тіста із йогурту дозволить вам насолоджуватися ласощами, не вдаючись до використання борошна. Завдяки йогуртовому вмісту, десерт виходить надзвичайно ніжним і вологим. Збережіть цей рецепт, щоб завжди мати можливість порадувати себе та близьких цим смачним і корисним десертом. Насолоджуйтеся кулінарним творінням та смачними моментами за столом!

Смачного вам і вашим рідним!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини