Тирамісу у склянці всього за 15 хвилин: простий рецепт ідеального десерту для лінивих господинь

Тирамісу підходить для будь-якого свята або урочистої події. Він може бути елегантним десертом для святкового обіду або простою насолодою для себе.

Тирамісу має неповторний і багатий смак, що поєднує ароматну каву, маскарпоне (італійський сир), бісквіти та какао. Ця комбінація створює екзотичний та надзвичайно задовільний десерт. Тирамісу відомий своєю легкістю приготування. Багато рецептів, включаючи ліниві тирамісу, вимагають мінімального зусилля та часу.

Лінивий тирамісу у склянці – це прекрасний варіант цього класичного італійського десерту, який можна приготувати без великих зусиль. Редакція сайту Добрі новини підготувала простий рецепт для лінивого тирамісу у склянці, з яким впорається кожна господиня.

  • 250 г маскарпоне;
  • 1/2 склянки цукру;
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту;
  • 1/2 склянки сильного кави (охолодженої);
  • 200 г легких листків бісквітів (наприклад, ледь засушених ледь);
  • Какао-порошок для посипання.
Рецепт лінивого тирамісу у склянці
Рецепт лінивого тирамісу у склянці

У мисці збити маскарпоне разом з цукром та ванільним екстрактом до отримання однорідної маси. Занурте листки бісквітів в охолоджену каву і вкладіть їх в дно склянок або банок. Налийте частину маскарпоне на бісквіт і розподіліть його рівномірно. Повторіть шари: занурте ще один шар бісквітів в каву, покладіть їх на маскарпоне.

Завершіть десерт шаром маскарпоне. Поставте склянки або банки в холодильник на кілька годин або весь вечір, щоб тирамісу настоялося і стало ще смачніше. Перед подачею посипте кожний верхній шар кавового десерту какао-порошком. Подавайте тирамісу у склянці і насолоджуйтеся!

Цей рецепт – це швидкий і простий спосіб насолоджуватися смаком тирамісу без великої кількості інгредієнтів та часу на приготування, а для любителів творити – пропонуємо переглянути відео-рецепт класичного тирамісу на нашому You-Tube каналі.

Популярне

Подібні новини