Ось що я роблю з яєчними білками, які залишаються після рецептів: смакота без борошна і масла за 30 хвилин

Залишилися яєчні білки після приготування страв? Не біда! Саме з них ви зможете приготувати чудовий десерт, який довершить ваш домашній бенкет.

Десерти завжди приваблюють нас своєю ніжністю та солодкістю, але є один, який відзначається своєю легкістю – безе. Він виготовляється всього з трьох інгредієнтів, і його можна насолоджуватися у різних варіаціях смаку завдяки додаванню різноманітних інгредієнтів. Давайте розглянемо, як зготувати дивовижний смаколик із залишків яєчних білків після інших страв.

Вам знадобиться:

  • Яєчні білки – 3 шт.
  • Цукрова пудра – 180 г

Добавки, такі як ванілін, горіхи та всілякі барвники, ви можете використовувати за смаком або не вмішувати їх у суміш для приготування.

Що можна приготувати з залишків яєчних білків: поради кухаря

Відокремлені білки потрібно збити на мінімальній швидкості до того ступеню, як вони почнуть утворювати піну. Як тільки з’явилися перші бульбашки, то слід змінити режим на міксері та обрати максимальну потужність. Таким чином пропрацюйте вашу масу ще трохи часу допоки вона не перетвориться на густу повітряну пасту. Поступово всипайте цукор або цукрову пудру і мішайте, поки всі інгредієнти не загуснуть.

Поки ви збиваєте білки, духовка вже повинна розігріватися. Оптимальна температура для випікання — 100 градусів за Цельсієм. Утворену масу без грудочок цукру потрібно помістити у кулінарний мішок, якщо його немає — то у звичайний пакет. За допомогою нього обережно відсаджуємо майбутні безе на деко (не забудьте його застелити пергаментом). Час приготування слід визначити за розміром десерту. Головне не відкривати духову шафу, аби кондитерський вибір рівномірно пропікся та не впав у процесі.

Що можна приготувати з залишків яєчних білків: поради кухаря

Завдяки цьому простому рецепту ви отримаєте бездоганне безе, ніжне та хрустке ззовні. Не бійтеся експериментувати з додаванням різних смакових компонентів – це дозволить вам створити власний унікальний смак безе. Насолоджуйтеся цим простим, десертом, який точно підкорить вас!

А ось ще цікавий рецепт домашньої випічки:

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини