Мої гості не повірили, що заливне — не ресторанне: приготувала за цим простим рецептом — пальчики оближеш!

Величезна кількість рецептів приготування заливних існує у кулінарному світі. Чим цікавіше наповнювач, який заливають, тим смачніша й більш показна страва, що свідчить про талант й фантазію кулінара.

Зараз хочемо познайомити вас з дуже оригінальним курячим заливним. Якщо ви приготуєте його так, як описано у рецепті, то ви гарантовано здивуєте своїх дегустаторів та отримаєте від них найвищу оцінку та величезну подяку.

Інгредієнти

Рецепт заливного з курки від шеф-кухаря: дуже смачно
  • Курячі стегна 700-800 г
  • Яйця курячі середнього розміру 3 штук
  • Зелена квасоля 50 г
  • Морква середнього розміру 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Чорний перець горошок 5 штук
  • Лимонний сік одного лимона
  • Часник 2-3 зубчики

Приготування

Рецепт заливного з курки від шеф-кухаря: дуже смачно

Після того, як помиєте та обсушите паперовим рушником курятину, приберіть з курячих стегон кісточки, а філе накрийте харчовою плівкою та добре відбийте кухарським молоточком.

Підготуйте овочі. Наріжте тонкою соломкою моркву та зелену квасолю.

Тепер потрібно збити до однорідності яйця й трошки підсолити. Далі у сковорідці розігрійте олію, а потім влийте яйця. Смажте млинець з обох боків до готовності.

Після того відбите м’ясо покладіть на плівку, наче один шар, а зверху розташуйте яєчний млинець. На нього розкладіть рівномірно соломку моркви, чергуючи з соломкою зеленої квасолі. Тепер згорніть все у щільний рулет, який зав’яжіть нитками.

У каструлю налийте води. Посоліть її, вкиньте перець горошок, цибулину та моркву, а потім покладіть рулет. Поставте каструлю на помірний вогонь й варіть рулет до готовності, а тоді вийміть його, а бульйон процідіть.

Після того розчиніть у ньому желатин та влийте лимонний сік.

Рулет наріжте на тоненькі рулетки, покладіть їх у зручний посуд, посипте дрібно порізаним часником, а потім залийте бульйоном.

Поставте заливне у холодильник приблизно на 3 години. Після того можна страву подавати на стіл.

Популярне

Подібні новини