Головні помилки під час приготування сирників, яких припускаються навіть досвідчені господині: супер поради

Нерідко під час приготування пухких сирників господині отримують кашу на пательні, які пригорає навіть до антипригарної поверхні. Існує рецепт, завдяки якому ваші сирники завжди будуть ідеальними.

Переконайтеся, що пательня добре розігріта перед тим, як додавати сирники. Додайте трохи рослинного масла або вершкового масла на пательню і дайте йому розтопитися перед додаванням сирників. Покладіть сирники на розігріту пательню і дайте їм спокійно посмажитися, не торкаючись їх, поки вони не будуть готові до перевертання. Перекладайте сирники лише один раз, коли вони вже мають стійку коричневу скоринку знизу.

Занадто багато масла може призвести до того, що сирники будуть плавати у ньому, а занадто мало може спричинити прилипання. Пам’ятайте про правильну пропорцію. Якщо у вас є пательня з антипригарним покриттям, вона значно полегшить процес готування сирників. Проте, навіть у цьому випадку, слід слідкувати за розігрівом та кількістю масла. Коли сирники готові до перевертання, зробіть це обережно, щоб не розірвати їх або не пригоріти.

Як приготувати смачні пухкі сирники: поради господиням
Як приготувати смачні пухкі сирники: поради господиням

Простий рецепт сирників

  • 500 гр творогу;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1/2 чайної ложки ванілі (за бажанням);
  • 2 столові ложки вершкового масла або звичайної олії для приготування.

У глибокій мисці змішайте творог, яйця, цукор, сіль і, за бажанням, ванільний екстракт. Добре перемішайте, поки отримаєте однорідну масу. Додайте борошно та знову перемішайте, поки маса стане гладкою. Розігрійте пательню з невеликою кількістю масла на повільному вогні. Ложкою накладіть порції сирної суміші на розігріту сковороду, утворюючи невеликі сирники. Обсмажуйте ваші сирники до золотавої скоринки, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Приготовлені сирники виймайте з пательні і кладіть на тарілку. Прикрасьте за смаком медом, фруктами, йогуртом або джемом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини