Такого ви ще не куштували: рецепт ідеальної страви на вечерю для родини — індичий рулет в листковому тісті

Процес приготування страв для всієї родини може бути цікавим та захоплюючим процесом. Пропонуємо приготувати цікавий варіант вечері для цілої родини.

Часто господині не знають, що приготувати на вечерю, щоб по-справжньому здивувати своїх рідних та близьких. Індичий рулет – ідеальний варіант на такі випадки. Ця страва дуже ароматна, смачна і точно не залишить байдужими навіть самих вибагливих критиків. Редакція сайту Добрі новини підготувала один простий рецепт, з яким впорається навіть новачок в кулінарії.

  • 500 г індичого філе;
  • 1 пачка листкового тіста;
  • 150 г шпинату;
  • 100 г сиру (на ваш вибір);
  • Сіль і перець за смаком;
  • 1 яйце (для змащування).
Рецепт смачного індичого рулету в листковому тісті
Рецепт смачного індичого рулету в листковому тісті

Ретельно вимийте індиче філе та наріжте його на тонкі шматочки. При потребі посоліть і поперчіть за смаком, можете додати свої улюблені спеції. Обсмажте шпинат на сковороді до того часу, поки він не зменшиться у розмірах. Розкрийте листкове тісто і розріжте його на півдовгі частини. На кожному шматку листкового тіста розкладіть шар обсмаженого шпинату, покладіть шари індичого філе та натертого сиру.

Згорніть листкове тісто зі складеними інгредієнтами у рулет. Злегка замочіть краї тіста водою, щоб вони прилипли. Змастіть поверхню рулету розбитим яйцем, щоб вона стала золотистою під час підпікання. Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. Покладіть рулети на деко, вкрите папером для випічки. Випікайте рулети в попередньо розігрітій духовці приблизно 20-25 хвилин або до золотисто-коричневого кольору тіста.

Цей індичий рулет в листковому тісті стане чудовим варіантом для вечері або святкового застілля. Ви можете варіювати начинку, додавши свої улюблені інгредієнти, такі як гриби, перці або соуси за вашим смаком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини