Жодного дня без цього сніданку. Цікаву ідею рецепта за 5 хв підслухала в черзі на базарі: бюджетно і смачно

Не встигаєте снідати? А дарма! Адже існує ідеальний швидкий рецепт приготування поживної страви, яка забезпечить вас енергією на цілий день!

Ранок – це час, коли кожна хвилина має значення. Багато з нас проживає у шаленому темпі, де час є найціннішим ресурсом. Однак навіть у ритмі повсякденного життя можна знайти час для смачного та поживного сніданку, який готується менше, ніж за п’ять хвилин. Дозвольте нам представити вам рецепт моментальної страви – швидкої, легкої та надзвичайно смачної.

Інгредієнти

Кухар розповів, як приготувати сніданок за 5 хвилин
  • Яйця курячі (2 шт.)
  • Хліб (2 куски)
  • Авокадо (половина)
  • Томати (1 шт.)
  • Оливкова олія (1 ч. ложка)
  • Сіль і перець (за смаком)
  • Зелень (кріп, петрушка) – за бажанням

Розігрійте пательню з невеликою кількістю оливкової олії на середньому вогні.
Розбийте яйця в сковорідку швидко перемішайте білок і жовток до утворення грудок. Це зазвичай займає 2-3 хвилини. Зверніть увагу, що потрібно саме створити такий собі рваний омлет, а не цільний млинець. У цьому “фішка” страви.

Покладіть куски хліба на гарячу поверхню та підсмажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Це займає приблизно 1-2 хвилини. Якщо у вас є тостер, то поручіть йому цю роботу, що допоможе вам пришвидшити процес приготування.

Кухар розповів, як приготувати сніданок за 5 хвилин

Покришіть томат та авокадо на маленькі кубики. Покладіть підсмажені яйця на хліб, розташуйте томати та авокадо зверху. Додайте свіжі трави, такі як кріп чи петрушка, для смаку. Інгредієнти можна змінювати в залежності від ваших вподобань.

Готовий! Цей сніданок нашвидкуруч не лише ефективний у витрачанні часу, але і повноцінний у вітамінах та білках. Завдяки кращому початку дня ваш ранок обов’язково буде більш енергійним і продуктивним. Насолоджуйтеся!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини