Корисні та гарні сніданки на швидку руку: зроби свій ранок легким та незабутнім. Вся сім’я в захваті.

Створіть яскраві комбінації, додавши до яєць нарізані овочі, такі як помідори чері, огірки або печериці. Це зробить ваше блюдо більш привабливим та апетитним.

Як кажуть, добрий сніданок – запорука успішного дня. А позитивний сніданок – це подвійно добре. Чи хотіли б ви зробити приємно коханій людині або просто снідати в чудовому настрої, пропонуємо вам кілька ідей для приготування омлетів та яєчень, не тільки смачних та корисних, але й веселих.Використовуйте декоративні форми для формування яєць у різні геометричні форми, такі як квадрат або коло. Додайте текстурні елементи, такі як скибка сиру або копчений лосось, щоб надати страві більше інтересу.

Ідеї для швидкого сніданку: насолоджуйтесь легким ранком
Ідеї для швидкого сніданку: насолоджуйтесь легким ранком

Яєчня в сердечках із сосисок

Для приготування цього сніданку вам знадобиться однакова кількість сосисок та яєць. Сосиску розріжте навпіл уздовж, не дорізаючи до кінця. Дві половинки виверніть у різні боки та з’єднайте внизу зубочисткою, щоб вони тримали форму серця. На розігріту сковороду викладіть серце з сосиски, а в нього розбийте яйце. Посоліть і поперчіть яєчню до смаку, смажте до готовності яйця.

Яєчня квіточка

Солодкий перець паприку наріжте кільцями (не дуже вузькими, щоб вмістилося яйце), які й будуть використані як форма. На розігріту сковороду викладіть кільця паприки, розбивайте в них по одному яйцю. Також посоліть-поперчіть і смажте до готовності яєчні. Таку яєчню можна їсти просто так або покласти на грінку, зробивши такий собі ситний та смачний бутербродик.

Яєчня в цибульці

Так само як і паприку можна використовувати цибульні кільця. Нарізавши цибулю широкими кільцями (краще брати більшу цибулину), укладіть їх на сковороду, в них розбийте яйця.

Яєчня в грінці

Дуже смачною виходить яєчня й у грінці. Виріжте весь м’якуш або певну форму в хлібі (можна використовувати форми для печива), покладіть шматочок хліба на сковороду. Злегка обсмажте його з одного боку, переверніть, у вирізану форму вбийте яйце. Смажити як і в попередніх трьох випадках. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини