Чоловік сказав, що мій борщ має більш насичений колір та смак, ніж у свекрухи: як правильно обсмажити буряк

Приготування борщу - це справжнє мистецтво. В ідеалі він має бути наваристим та мати характерний червоний колір. Для цього потрібно знати деякі хитрощі з приводу буряка.

Існує безліч різноманітних рецептів приготування борщу. Певно, у кожної господині є свої секрети, які роблять цю улюблену страву ідеальною.

Сьогодні ви дізнаєтесь, як обсмажувати буряк, що борщ був насиченого червоного кольору.

Насправді думки господинь розходяться. Декі з них перед додаванням в засмажку запікають або варять буряк та насправді такої необхідності немає.

Ми пропонуємо приготувати заправку за нашим способом. Він не тільки гарантуватиме страві ароматність та яскравість, але й суттєво зекономить вам час.

Отже, починаємо, як завжди. Нарізаємо кубиками цибулю, а моркву і свіжий буряк натираємо на крупній тертці.

Далі ставимо на плиту сковорідку, наливаємо рослинну олію та розігріваємо пательню. Спершц викладаємо порізану цибулю та обсмажуємо протягом 3-4 хвилин. Після цього до сковорідки додаємо натерту моркву і через пару хвилин буряк. На середньому вогні обсмажуємо все хвилин 10. Солимо та перчимо за смаком, після чого додаємо улюблений томатний соус. Також можна використовувати кетчуп – буде дуже смачно. Тушкуємо все разом 5 хвилин. За бажанням додаємо улюблені спеції. Також добре пасуватиме мелений лавровий лист.

Як правильно обсмажити буряк, щоб отримати ідеальний червоний борщ
Як правильно обсмажити буряк, щоб отримати ідеальний червоний борщ

Після цього готову засмажку додаємо до м”ясного бульйона, в якому вже вариться картопля. За хвилин 5-7 до готовності кладемо в каструлю нашинковану капусту та подрібнену зелень. Доводимо до смаку спеціями і насолоджуємось неймовірно смачним, наваристим та яскравим червоним борщем. Спробуйте приготувати саме так і вже не будете готувати інакше. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини