Найледачіша вечеря і продукти найпростіші: швидкий рецепт працюючої мами. А як смачно виходить

Чим їжа простіша і приготовлена без заморочок - тим смачніша. Найледачіша і смачна вечеря з продуктів, які є під рукою у кожного. Рідні проситимуть добавки!

Будучи зайнятими материнством та професійними обов’язками, мами час від часу потребують простих і швидких рішень для вечері. Тим не менш, це не означає, що їжа повинна бути нудною або несмачною. Існує безліч простих рецептів, які можна приготувати за кілька хвилин, використовуючи елементарні продукти, та при цьому насолоджуватися смачною  вечерею.

Рецепт найледачішої вечері: швидко, смачно і корисно
Рецепт найледачішої вечері: швидко, смачно і корисно

Приготування:

Ріжемо овочі дрібним кубиком, складаємо одразу у форму для запікання і додаємо м’ясний фарш. З овочів можна брати що завгодно. Беремо картоплю, моркву, ріпчасту цибулю, невеликий болгарський перець і пару невеликих помідорів. Фарш абсолютно будь-який. Краще взяти змішаний. Окремо змішуємо томатну пасту і спеції (паприку, каррі, сухі трави), видавлюємо часник, солимо, перчимо за смаком, розводимо водою. Вливаємо у форму з фаршем і овочами, прямо там перемішуємо і злегка утрамбовуємо ложкою. Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку. Запікаємо так 1 годину при 230 С. Усі овочі мають гарненько протомитися до повної готовності.

Рецепт найледачішої вечері: швидко, смачно і корисно
Рецепт найледачішої вечері: швидко, смачно і корисно

Якщо форма тонка металева, то температуру потрібно робити трохи нижчою і, можливо, трохи зменшити час. Потім знімаємо фольгу, покриваємо поверхню натертим сиром і знову ставимо в духовку на 10 хвилин. Температура така сама. Ось і весь рецепт. За часом не моментально, але зате практично нічого не потрібно робити. Тільки все нарізати, змішати і залити соусом. Страва виходить шикарна. Смакота незвичайна! Багато овочів і зовсім небагато м’яса. При цьому дуже ситно, та ще й як красиво.

Інгредієнти (форма 24-25 см):

М’ясний фарш – 250 г

Картопля – 500 г

Болгарський перець – 180 г

Помідори – 100 г

Морква – 100 г

Ріпчаста цибуля – 120 г

Сир – 150 г

Томатна паста – 1 ст. ложка.

Паприка, карі, трави – по 1/2 ч. ложки

Сіль, перець – за смаком

Часник – 1-2 зубчики

Вода – 100 мл

Готуйте смачні страви та отримуйте задоволення!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини