Готую картоплю новим способом, за допомогою бутилки: свекруха робить тепер також. Дуже цікавий рецепт

Цей спосіб приготування картоплі просто знахідка! Від цієї страви ніхто не відмовився: і діти їстимуть, і дорослі. Рецепт дуже бюджетний, швидкий та простий. Ну, дуже хороша ідея!

Хочете здивувати рідних та друзів звичайною картоплею, то цей рецепт точно для Вас! Спершу ніхто навіть не може повірити, що це зі звичайної картоплі. Пробують і одразу запитують, як зробити таку “красу”?

Кулінари поділились оновленим рецептом картоплі за 20 хвилин
Кулінари поділились оновленим рецептом картоплі за 20 хвилин

Як незвичайно приготувати картоплю?

Страва виходить ситна, навіть ніякого м’яса до неї і не треба. А головне, що дуже смачно. Картоплю потрібно відварити. Для прискорення процесу нарізаємо картоплю на маленькі шматочки. Варимо хвилин 15. За кілька хвилин до готовності додаємо лавровий лист. Він надає особливого аромату картоплі. Відвар у якому варилася картопля не виливайте, вона знадобиться. А якщо у вас вже є відварена картопля, то її можна використовувати, тоді зовсім швидко готувати (у цьому випадку картопляний відвар замінити на звичайну воду). Перекладаємо картоплю у глибоку миску і розминаю товкачем до стану пюре. Тепер можна додати улюблені спеції: куркума, перець, паприку, сіль. Можна просто взяти готову суміш для картоплі. Перемішуємо. Тепер потрібно додати трохи борошна, або крохмалю (на ваше бажання). Можна взяти кукурудзяний крохмаль. Додаємо картопляний відвар, що остигнув до кімнатної температури, і замішуємо тісто.

Тісто виходить однорідне, м’яке та красивого сонячного кольору завдяки куркумі. Беремо трохи тіста та катаємо з нього кулю. Якщо тісто липне до рук, можна руку змастити звичайною водою. А тепер найцікавіше! Беремо звичайну скляну пляшку від мінералки, змочуємо шийку пляшки водою і натискаємо на кулю з тіста. Підіймаємо пляшку і виходить красивий грибок, схожий на груздь. Ну дуже цікава ідея, як надати незвичайну форму. Кладемо картопляні “грибочки” в киплячу воду і варимо близько 3-х хвилин. Як піднімуться нагору, готово. Якщо плануєте їсти зі сметаною, воду треба підсолити. Промиваємо картопляні “гриби” під холодною водою і поливаємо соусом: соєвий соус змішуємо з подрібненим часником, цибулею та додаємо пару ложок картопляного відвару. Виходить неймовірно смачно, спробуйте. Смачного!

Популярне

Подібні новини