Ледь не кожного дня готую це на вечерю: рецепт хрустких курячих котлет – перевершують будь-який фастфуд

Хрусткі курячі котлети зазвичай люблять як діти, так і дорослі, тому вони можуть задовольнити потреби всієї родини. Крім цього, вони дуже прості у приготуванні.

Куряче філе є джерелом високоякісного білка, що важливо для будівництва та відновлення м’язів, а також для належного функціонування організму. Ці котлети можна подавати як основну страву разом з гарніром та соусом, або використовувати в сендвічах, бургерах або салатах. Рецепт відносно простий і не вимагає багато часу або складних інгредієнтів, що робить його ідеальним варіантом для швидкого та смачного обіду чи вечері. Куряче філе зазвичай є доступним продуктом, що робить цю страву вигідною з економічної точки зору.

  • 500 г курячого філе, подрібненого;
  • 1 цибуля, дрібно нарізана;
  • 2 зубчики часнику, роздавлені;
  • 1 яйце;
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів або кілька крихітних цільнозернових сухарів;
  • 2 ст. ложки молока або вершків;
  • Сіль і перець за смаком;
  • 2 ст. ложки рослинної олії для смаження.
Рецепт швидких та хрустких курячих котлет
Рецепт швидких та хрустких курячих котлет

У великій мисці змішайте куряче філе, цибулю, часник, яйце, панірувальні сухарі або цільнозернові сухарі, молоко або вершки, сіль і перець. Добре перемішайте, щоб всі інгредієнти були рівномірно розподілені. Сформуйте масу у котлети, давши їм бажану форму (зазвичай це кругла або плоска форма). Розігрійте рослинну олію в сковоріді на середньому вогні.

Покладіть котлети в розігріту пательню і смажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору і до того часу, поки вони не стануть просмаженими всередині, це зазвичай займає близько 5-7 хвилин з кожного боку. Після того як котлети готові, вийміть їх з пательні і дайте трохи охолонути перед подачею. Подаємо котлети гарячими разом з улюбленими гарнірами або соусами. Ці курячі котлети будуть хрусткими зовні, але ніжними всередині, і вони відмінно підійдуть як основна страва або снек. Їх можна подавати з картоплею фрі або вареними овочем на вечерю, або як хрустке доповнення до салату на обід.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини