Підслухала за кулісами “МастерШеф”: всього 4 інгредієнти і справжній шедевр у вас на столі за лічені хвилини

Ця закуска стане справжньою паличкою-виручалочкою для вас у ваших гастро шедеврах. Готувати її легко, а смакує страва так, як у ресторанах. Занотуйте обов'язково рецепт.

Приготування страв може бути не лише смачним, але і креативним процесом, який залишить незабутні враження у ваших гостей. Сьогодні ми пропонуємо вам новий рецепт — легку сирну закуску з груші, яка точно стане коронним шедевром вашої кухні.

Інгредієнти

  • 2 великі груші
  • 50 грамів фети
  • 50 грамів волоських горіхів
  • 1 столова ложка меду

Почніть зі свіжих, соковитих груш. Обирайте не надто стиглу фруктовину, аби вона не розкисла під час приготування. Помийте її та розріжте навпіл. За допомогою ложки обережно вийміть середину кожної половинки, залишаючи цілі оболонки.

Подрібніть фету на тертці та накришіть волоські горіхи. У мисці це все змішайте. Рівномірно розподіліть отриману суміш в оболонках груш, заповнюючи їх до країв.

Досвідчений кулінар поділився рецептом експрес-закуски з 4 інгредієнтів

Розігрійте духовку до температури 180 градусів Цельсія. Підготуйте форму для запікання, вкладаючи на неї закуску з начинкою.

Після того, як груші з начинкою розміщені на формі, поставте їх готуватися. Запікайте їх протягом 15 хвилин або до того моменту, коли груші стануть м’якими, а фета злегка розтане.

Після запікання вийміть закуску з духовки та прикрасьте її шматочками хамону для особливого смакового відтінку. Можна також зверху полити медом, аби досягти максимального ефекту.

Досвідчений кулінар поділився рецептом експрес-закуски з 4 інгредієнтів

Ця закуска чудово підійде на сніданок або як елегантна закуска до вечері. Вона поєднує в собі неймовірний смак фети та волоських горіхів з ніжною солодкістю груші, що робить цю страву неперевершеною.

Зацікавте своїх гостей цією ексклюзивною легкою стравою та отримайте заслужені компліменти за ваш кулінарний талант!

Більше деталей про рецепт ви знайдете у відео нижче:

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини