Вразила цим гостей наповал: рецепт рулетиків з шинки, які елементарно готуються та з’їдаються миттєво

У світі кулінарних витворів іноді зустрічаються страви, які об'єднують у собі найніжніші смаки та найяскравіші кольори. Рулетики з шинки з яєчним салатом — це саме той чудовий приклад.

Кожен шматочок цієї страви створений для того, щоб розкрити перед вами цілий світ
смакових відчуттів. У цій статті ми збираємося поділитися з вами рецептом, який дозволить вам з легкістю створити цю вишукану страву власноруч. Відчуйте насолоду створення та насолоджуйтеся смаком разом з нами.

З кількості продуктів, що вказана в рецепті, виходить приблизно 4-8 порцій залежно від розміру нарізаних скибочок шинки.

Інгредієнти

Рецепт миттєвої закуски від шефа: рулетики з шинки
  • Шинка приблизно 320 г, з яких наріжте 4 або 8 скибочок
  • Вершковий сир 150 г
  • Яйця курячі великого розміру 5 штук
  • Цибуля зелена 4 стебла
  • Майонез 2 столові ложки (бажано “Провансаль” або домашній)
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак

Зробіть яєчний салат. Для цього відваріть курячі яйця круто протягом 9 хвилин від моменту закипання, а потім одразу перекладіть їх у крижану воду для того, щоб їх було легко відчистити від шкарлупи. Після того або розімніть їх виделкою, або натріть на середній терці.

Стебла зеленої цибулі нашаткуйте якомога дрібно. Посоліть, поперчіть й змішайте у мисці разом з майонезом та яйцями. Тепер настала черга сформувати рулетки.

Рецепт миттєвої закуски від шефа: рулетики з шинки

Кожну скибочку спочатку намастіть вершковим сиром, а тоді викладіть на вузький край яєчний салат. Далі залишилось просто загорнути скибочку з салатом у рулет.

Готові рулети розкладіть у зручному контейнері швом на дно, а тоді поставте у холодильник на 15 хвилин чи на довше.

Готові вироби вживайте як закуску на додачу до основних страв або приготуйте їх на сніданок чи на перекус, поклавши у свій ланч-бокс, який берете на роботу та заняття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини