На свята тепер готую тільки салат “Наречена”: неймовірний рецепт, який потрапить у саме сердечко гурмана

У світі гастрономічних витворів існують страви, які не лише насичують наші смакові рецептори, але й мистецьки створюють казковий настрій та відчуття релаксу.

Серед них особливе місце займають салати, які стають справжнім втіленням вишуканості та елегантності на будь-якому святі. Серед них виділяється салат “Наречена”, який завойовує серця своєю вишуканою презентацією та ніжним смаком. З копченої курки, плавленого сиру та варених яєць він створює чарівний симфонічний ансамбль смаку та аромату, який не залишить байдужим жодного гостя. Поглибимось разом в атмосферу вишуканості та насолоди зустрічі з цим чарівним салатом.

Кулінар розповів, як правильно приготувати вишуканий салат Наречена

З кількості продуктів, що вказана в рецепті, орієнтовно виходить 6 порцій.

  • Сирок плавлений 100 г
  • Копчена курка 200 г
  • Картопля 3 штуки
  • Яйця 3 штуки
  • Цибуля червона 1 штука
  • Оцет яблучний 30 мл
  • Майонез 150 г
  • Зелень для прикрашання

Перш за все відваріть до готовності картоплю, попередньо відчистивши за допомогою щітки. Для цього вам знадобиться близько 20 хвилин часу від моменту закипання води.

Тепер відчистьте її від шкіри. Для легкого чищення радимо одразу після того, як зіллєте окріп, перенесіть на хвилину картоплю у крижану воду.

Паралельно ви можете відварити круто яйця протягом 9 хвилин. Так само для легкого чищення одразу після варіння охолоджуйте їх у холодній воді.

Викладіть яйця та змастіть майонезом
Кулінар розповів, як правильно приготувати вишуканий салат Наречена

Червону цибулю відчистьте від лушпиння й наріжте на півкільця та залийте оцтом на 15-20 хвилин. Плавлений сир перш ніж натерти на терці потримайте у морозилці хвилин 20, а тоді вже нашаткуйте. Також натріть на терці картоплю й сир, а курку дрібно порубайте ножем.

Тепер зберіть салат наступним чином: куряче філе, шар майонезу, цибуля, відціджена від оцту, шар картоплі, майонез, яйця, майонез, сир, нашаткована зелень. Перш ніж подавати страву, потримайте її у холодильнику протягом 2 годин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини