Натираю капусту на тертці і додаю всього 1 інгредієнт: цей ходовий салат змітають зі стола за дві секунди

Цей салат — ну просто знахідка для ситної вечері після робочого дня, коли, прийшовши додому, менше за все хочеться стояти у плити. Обов'язково збережіть рецепт!

Швидкий, простий, але такий смачний — ось що описує рецепт салату “Лінтяйка”. Всі, хто його пробував готувати вражені легкістю та ситністю страви. І все, що вам потрібно для його приготування, це дрібно нашаткувати капусту та додати один магічний інгредієнт.

Для приготування знадобиться:

  • Дрібно нашаткована білокачанна або пекінська капуста
  • Дрібно порізана ковбаса або хамон
  • Майонез для заправки
Чому капуста тріскається на городі
Кухар поділився миттєвим рецептом салату з капусти

Всі інгредієнти пропустіть через комбайн або вручну нашаткуйте. Вся “сіль” страви криється як раз в цьому. Капусті треба дати можливість випустити сік, а ковбасі чи то хамону — розрити смак. До речі, можна взяти замість копченостей звичайну варену курку або індичку, якщо ви на дієті.

Додайте майонез та добре все змішайте, щоб кожен шматочок був покритий соусом.

Це все! Ваша “Лінтяйка” готова до подачі. Смакуйте разом з друзями та родиною і насолоджуйтеся смаком.

Корисні властивості капусти

Дачники розповіли, як виростити брюссельську капусту на городі
Кухар поділився миттєвим рецептом салату з капусти

Капуста — це справжня скарбниця корисних речовин для вашого здоров’я. Ось лише деякі з її корисних властивостей: вона містить вітаміни К, С, А, та мінерали, такі як кальцій, калій та магній, які необхідні для здоров’я кісток, шкіри та імунної системи.

Качани містять антиоксиданти, які допомагають захищати клітини від пошкоджень та зменшують ризик розвитку захворювань серця та раку. Також у листі цього овочу знаходиться багато корисних кислот, які сприяють роботі гладеньких м’язів.

Дослідження показують, що регулярне споживання капусти може зменшувати ризик розвитку серцево-судинних захворювань та раку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини