Просто розгортаю крабові палички і за 10 хвилин збираю торт: яскраво, смачно та святково. Гості у захваті

Смачний тортик із крабових паличок. На приготування потрібно не більше 10 хвилин. Коли мало часу перед святами, цей рецепт завжди рятує. Виходить дуже красиво та святково!

Можна тортик нарізати на невеликі порції та зробити канапе. Краще подати як торт. Гостям сподобається так більше!

Рецепт:

Відокремлюємо жовточки від білків. Білки потрібно натерти на дрібній тертці на окрему тарілочку. Вони знадобляться для оздоблення торта. Жовтки потрібно з’єднати з натертим сиром. Додаємо 3 зубчики часнику (через прес) та заправимо майонезом. У нас вийде начинка для торта.

Крабові палички потрібно розгорнути. Викладаємо на блюдо  крабову паличку у розгорнутому вигляді. І розподіляємо на неї нашу начинку. Далі знову крабова паличка та начинка. Так чергуємо. На верхній шар викладаємо начинку. Можна викладати крабові палички, чергуючи.

Шеф-кухар назвав унікальний метод приготування крабового торта
Шеф-кухар назвав унікальний метод приготування крабового торта

Один шар – червоною стороною в один бік, інший шар – червоною стороною в інший. Тортик тоді виходить з усіх боків однаковий у розрізі. Краще викладати все в один бік. Розрізаємо тортик навпіл перед подачею. Верх і боки тортика прикрашаємо натертими білками. Якщо білок не тримається – можна змастити тонким шаром майонезу. І все! Торт готовий! Можна подавати відразу або накрити кришкою і поставити в холодильник до приходу гостей.

Інгредієнти:

  • крабові палички – 250 г (8 шт.);
  • яйця варені – 3 шт.;
  • сир твердий – 250 г;
  • часник – 2-3 зуб.;
  • майонез.

Смачного!

Крабові палички популярні у багатьох кухнях. Виготовляються вони з рибного фаршу (найчастіше з тріски або іншої білої риби). Містять вітаміни групи B, мінерали, зокрема фосфор. Крабові палички не містять холестерину. Для максимальної користі обирайте крабові палички з мінімальною кількістю добавок. Що ще можна приготувати з крабових паличок?

Крабовий салат: нарізані крабові палички, додаємо кукурудзу, яйця, свіженьки огірочки, зелень, майонез.

Популярне

Подібні новини