Оце смакота! Приготувала 80 млинців з різними начинками: роблю заготівлю у морозилку на місяць. Рецептик

Заготівля млинців у морозилку - чудовий спосіб спростити приготування смачних сніданків. Не завжди є час готувати млинці, тож заморожені заготівлі стануть справжнім порятунком.

Спочатку розповімо докладний рецепт та кроки з приготування млинців для подальшого заморожування.

Приготування млинців

Виходять вони дуже смачними, ніжними, тонкими, ідеальними для фарширування начинкою. Є тільки один нюанс, якщо начинка буде несолодкою, то цукру до млинців додаємо менше. Відразу готуємо ваги, тому що готуємо за рецептом, не на око, нагріваємо молоко в мікрохвильовій печі, щоб просто було тепле і включаємо електричний чайник, так як нам знадобиться окріп.

Приготування:

Беремо велику глибоку миску, додаємо яйця, сіль та цукор, збиваємо трохи, щоб з’явилася піна. Потім вливаємо молоко і перемішуємо віночком до однорідності. Миску ставимо на терези, додаємо все борошно, прибираємо миску з терезів і добре збиваємо, щоб не залишилося грудочок. Після чого в тісто вливаємо тонким струмком окріп і безперервно при цьому збиваємо (користуємся блендером, дуже зручно).

Додаємо соняшникову рафіновану олію та добре перемішуємо. Обов’язково потрібно залишити його на столі на 10-15 хвилин. Потім добре розігріваємо сковороду і смажимо млинці. Тут є такий нюанс. Коли ми готуємо млинці, які фаршируватиму з начинкою, потрібно смажити до рум’яності тільки один бік! З іншого боку лише 10 секунд. Готуємо фаршировані млинці з трьома начинками: з куркою, з шинкою та сиром, з сиром та полуницею.

Начинка із куркою

Куряче філе перекладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, додаємо очищену цибулину, чорний перець горошком і ставимо на вогонь, даємо закипіти, після закипання з’являється піна, обов’язково її прибираємо. Варимо протягом 15 хвилин, потім додаємо сіль і варимо ще 15 хвилин. Забираємо з вогню, дістаємо м’ясо з бульйону, даємо трохи охолонути і дрібно нарізаємо. Цибулю нарізаємо кубиком і обсмажуємо на олії до золотистості, перекладаємо нарізане куряче м’ясо, перемішуємо, вливаємо бульйон через сито і готуємо до випаровування рідини, потім додаємо спеції за смаком: чорний мелений перець, сушений часник. На край млинця викладаємо 1 столову ложку з гіркою начинки та загортаємо.

Начинка з шинкою та сиром

Найпростіша, найсмачніша, найшвидша начинка для млинців, тому що не потрібно нічого варити! Шинку нарізаємо тонкою соломкою, сир натираємо на великій тертці, все з’єднуємо в мисці, перемішуємо. На край млинця викладаємо столову ложку начинки та загортаємо.

Шеф-кухар розповів, як смачно приготувати млинці з різними начинками
Шеф-кухар розповів, як смачно приготувати млинці з різними начинками

Начинка для млинців з сиром та полуницею

Полуницю нарізаємо середніми шматочками, перекладаємо в сотейник, додаємо цукор, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь. У невеликій кількості води розчиняємо кукурудзяний крохмаль. Полуницю доводимо до кипіння, потім вливаємо поступово крохмаль, добре перемішуємо і прибираємо з вогню, залишаємо убік, ягідний компот має повністю охолонути. У сир додаємо сметану, цукрову пудру, щіпку ваніліну, добре перемішую.

На дошку перекладаємо млинець. Спочатку розподіляємо сирну масу тонким шаром, потім зверху викладаємо полуничну начинку, загортаємо. Коли загорнули всі млинці, перекладаємо спочатку заготівлі на дошку, яку обов’язково обертаємо харчовою плівкою, відправляємо на 3 години в морозилку. Потім дістаємо та розкладаємо по пакетах.

Популярне

Подібні новини