Їм його і худну: за 3 дні мінус 2 кіло: смачний, корисний та мега популярний салат “Мітла”. Просто та швидко

Справді салат виходить корисний і на ньому можна схуднути. У салату багато назв, хтось називає його "щітка", хтось називає "мітла". Варіантів приготування у нього дуже багато.

Ми поділимось з вами смачним варіантом салату, продукти для його приготування доступні будь-якої пори року. Краще, щоб салат завжди був свіжим, тому не робимо великими тазами, готуємо стільки, щоби змогли з’їсти за день.

Приготування:

Для початку беремо білокачанну капусту, у нас качан приблизно на півтора кілограма. Розрізаємо качан на дві частини і одну половину дрібно шаткуємо ножем, а якщо хочеться, щоб прям тонко, то використовую овочеву чистку.

Далі беремо одну велику моркву та натираємо її на корейській тертці, але якщо такої немає, можна і на звичайній. А ще важливо, щоб морква була смачною та солодкою, тому перед тим як натирати обов’язково пробуємо шматочок.

Потім беремо один буряк і так само натираємо на корейській або звичайній тертці. Буряк теж повинен бути солодким, інакше салат просто буде без смачний і ви не станете його їсти зовсім, тому буряки ми теж пробуємо перш ніж натирати. Потім беремо свіжі огірки, для такої кількості капусти, морква та буряків двох огірків буде достатньо. Огірки чистимо від шкірки та нарізаємо їх тонкою соломкою, можна так само потерти на корейській тертці.

Секрети приготування салату з моркви за 7 хвилин: перевірено кухарем
Секрети приготування салату з моркви за 7 хвилин: перевірено кухарем

А ще в цей салат можна додати зелене яблуко, яке очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими смужками. З яблуком дуже смачно виходить. Так само в салат додаємо зелень, не представляємо овочеві салати без зелені, завжди кладемо, можна додати кріп або зеленої цибулі. Усі овочі складаємо в салатник і робимо заправку:

  • рослинна, а краще оливкова олія – ​​30 мл;
  • сіль за смаком;
  • лимонний сік за смаком.

Звичайно, щоб схуднути ми не їмо всі три дні тільки цей салат. До салату зазвичай додаємо трохи білка: відварене яйце, шматочок відвареної риби або трохи відвареної курячої грудки. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини