Свекруха розхвалює мене як господиню. Готую шикарний кабачковий торт, що просто підкорив усю нашу родину

Кабачковий торт – ідеальна закуска для будь-якого столу. Легкий у приготуванні та надзвичайно смачний, він стане улюбленою стравою для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1,400 г
  • Яйця – 4 шт. (якщо яйця великі, то вистачить 3)
  • Сіль – 1 ч. л. без гірки
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Майонез – 300 г
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Зелень кропу – за смаком
  • Помідори – кілька штук
  • Олія для смаження

Приготування:

Перш за все, ретельно помийте кабачки. Потім натріть їх на великій тертці, посоліть та залиште на 10-15 хвилин, щоб вони виділили сік.

Після того, як кабачки відстоялися, ретельно відіжміть їх руками або через марлю, щоб видалити зайву рідину. Це допоможе уникнути надмірної вологості у млинцях, завдяки чому вони будуть тримати форму і не розпадатимуться при смаженні.

Кабачковий торт, що просто підкорив усю нашу родину
Кабачковий торт, що просто підкорив усю нашу родину

У великій мисці збийте яйця з сіллю. Додайте відтиснуті кабачки та добре перемішайте. Поступово додавайте борошно, продовжуючи перемішувати масу, доки не отримаєте однорідну консистенцію. Тісто має бути досить густим, щоб не розтікатися при смаженні.

Нагрійте олію на сковорідці. Викладайте по одній великій ложці тіста на сковорідку, розрівнюючи його, щоб отримати рівномірні млинці. Обсмажуйте їх з обох боків до золотистої скоринки. Після смаження викладайте млинці на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Для соусу змішайте майонез з подрібненим часником та дрібно нарізаною зеленню кропу. За бажанням, можна додати трохи солі або інших спецій за смаком. Цей соус надасть торту насиченого аромату і пікантного смаку.

Викладайте обсмажені млинці один на одного, промащуючи кожен шар підготовленим соусом. Між деякими шарами можна додати тонко нарізані кружечки помідорів, що додасть торту свіжості та соковитості.

Кабачковий торт: легкий і швидкий рецепт на кожен день
Кабачковий торт: легкий і швидкий рецепт на кожен день

Після завершення зборки торта, змастіть його верхній шар залишками соусу та прикрасьте свіжою зеленню кропу. Також можна прикрасити нарізаними помідорами або іншими овочами за смаком. Готовий торт бажано поставити в холодильник на 1-2 години, щоб він добре просочився соусом. Це також допоможе йому набути більш насиченого смаку.

Перед подачею наріжте кабачковий торт порційними шматочками та сервіруйте на стіл. Ця закуска ідеально підходить як для святкових заходів, так і для повсякденного вживання. Смачного!

Популярне

Подібні новини