Кулінарне диво за 10 хвилин: як приготувати овочі швидше, ніж закипить чайник. Порада свекрухи працює на ура

Хочете максимально швидко зварити овочі для салату? Скористайтеся нашим перевіреним методом! Спробувавши цей спосіб приготування овочів, ви завжди будете його використовувати.

Овочі після такої обробки залишаються соковитими і мають дуже яскравий смак.

Щоб зварити їх лише за 10 хвилин, вам знадобиться мікрохвильова піч і поліетиленовий пакет. Хочемо відзначити, що швидкість приготування безпосередньо залежить від їх кількості. Чим більше овочів ви помістите в мікрохвильову піч, тим довше вони будуть готуватися. Наприклад, щоб приготувати один буряк середнього розміру, вам знадобиться всього 10 хвилин.

Спочатку варто помити буряк під проточною водою і покласти його в поліетиленовий пакет. Потім додайте до нього близько 100 мілілітрів звичайної води. Воду необхідно заливати прямо в пакет. Потім його потрібно туго зав’язати в кількох місцях у верхній частині. Пакет слід проткнути зубочисткою, щоб пар вільно виходив.

Кулінари розкрили експрес-метод варки овочів
Кулінари розкрили експрес-метод варки овочів

Після цього пакет із усім його вмістом поставте на тарілку та помістіть у мікрохвильову піч на 10 хвилин. Встановіть мікрохвильову піч на повну потужність. Так само можна робити з картоплею, морквою та іншими овочами. Їх також укладайте в окремі пакети, однак необхідно збільшити час приготування. За необхідності можна ставити кілька пакетів одночасно.

Щоб перевірити ступінь готовності овочів, варто проколоти їх шпажкою. Якщо вони ще не готові, необхідно знову відправити їх до мікрохвильовки.

Як бачите, все неймовірно просто! Тож саме так ви дуже швидко отримаєте відварені овочі без зайвих зусиль і заморочок.

Популярне

Подібні новини