Садовий чай, як в Олі Мартиновської: готую смачний та корисний напій з того, що росте у мене біля дому

Ольга Мартиновська чудово розуміється на високій кухні. Але часто для справжніх шедеврів не потрібні унікальні навички й знання. Наприклад, ідеальний чай можна зробити з кількох простих інгредієнтів.

Оля Мартиновська — талановита кулінарка, а також красива, спортивна та елегантна жінка. Та для неї ніколи не ставала проблемою необхідність працювати на городі. Мартиновська вміє не лише класно готувати різні плодоовочеві культури, а також знає, як їх саджати, як доглядати за ними, як правильно все збирати. Нещодавно кулінарка гостювала вдома, де допомагала своїм батькам. Оля збирала врожай, дрилювала вишні та показувала красу природи.

Оля Мартиновська показала, як працює на батьківському городі
Оля Мартиновська показала, як працює на батьківському городі

Для Мартиновської це не лише праця, а спосіб отримати натхнення для майбутніх проєктів та ідеї для нових страв. Оля дуже цінує природну красу в усьому, включно с продуктами. Часто учасникам “МастерШеф” Мартиновська радить не ховати природну красу овочів та фруктів, а навпаки робити на цьому акцент, підкреслювати її. Але природа дарує не лише красу, а також неймовірні смаки та аромати. І їх можна відчути в домашньому садовому чаї.

Приготувати схожу смакоту може кожен охочий! Оля бере пелюстки троянд, листочки з кущів, порічки, лаванду, м’яту, малину. Також кулінарка додає трішки меду, який готує її батько. Всю суміш вона заливає окропом та насолоджується смачним домашнім чаєм.

Мартиновська зізнається, що обожнює цей напій! Якщо вона й п’є чай, то виключно такий, бо у більшості випадків надає перевагу каві. В їжі сьогодні Ольга цінує простоту. Якщо колись вона бажала екстравагантних, неординарних страв, то зараз томат з городу з дрібкою солі, звичайна відварена картопля, яйце та хліб їй дарують значно більше вражень. Тому навіть відомі шефи, які мають доступ до вишуканої їжі, все частіше обирають прості домашні радощі.

Популярне

Подібні новини