У сукні з прозорим корсетом: Тіна Кароль викликала фурор в мережі своїм трендовим образом

Відійшовши від образу скромниці, з кожним разом українська артистка з'являється на сцені в новому вишуканому вбранні, як під час останнього виступу.

Українська співачка Тіна Кароль завжди знала, як справити гарне враження на своїх фанів. Чи то виступ, чи просто вбрання або зачіска. Тіна весь час влаштовує благодійні концерти на підтримку України, кожне її вбрання чудово підкреслює фігуру. Образ артистка доповнює стильною зачіскою та аксесуарами. Не стало винятком й цього разу: Тіна Кароль з’явилася на сцені в напівпрозорому корсеті та спідниці, яка звисає.

Не можна не помітити, що Кароль дуже схудла цього року. Чи то стрес через хвилювання за події в Україні, чи спеціальна дієта, але виглядає вона надзвичайно. У мережі з’явилися фото і відео з виступу співачки.

Елегантра чорна сукня з вишуканим корсетом на тоненьких бретельках, спідниця з цікавою посадкою і розрізом на стегні створюють “вау” ефект. Зачіска в неї була досить проста, але ідеально підкреслювала образ. Дивовижно, як просто рівне волосся може на стільки вписуватись в загальну картинку.

Останнім часом, Тіна Кароль полюбляє робити акценти в макіяжі саме на губах. Так було і цього разу. Яскрава губна помада дивиться на артистці як завжди чудово.

Кароль давно відійшла від образу скромниці. Раніше, вона, наче, ховалась від сторонніх очей, але зараз впевнена в собі і одягається вишукано, сміливо та відверто. На прямих ефірах шоу, в яких бере учать Тіна Кароль, невід’ємною частиною її образу є саме червона помада та сукні з декольте. Прихильникам співачки подобається, шо вона не приховує свою красу, а навпаки, демонструє її все більше і більше.

Схоже, сама Тіна також в захваті від свого вигляду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини