Такою Катю Пушкарьову ви ще не бачили: який зараз вигляд має актриса Неллі Уварова (ФОТО)

Неллі Уварова, головна героїня добре відомого нам серіалу "Не родись вродливою", кардинально змінила свою зовнішність. Якою стала оновлена акторка?

Ці зміни Неллі Уварова проробила з собою задля нової ролі.

У відомому серіалі вона зіграла секретарку Катю Пушкарьову, яка зуміла закохати в себе своєю рисами характеру та простоті. У серіалі її персонажка закохалася у свого начальника, від якого довгий проміжок часу приховувала свої почуття, бо він мав наречену й от-от мав одружитися з нею, тоді про які почуття узагалі могло йтися?

Однак так тривало не довго. Усе ж таки Жданов помітив свою скромну та “сіру мишку” секретарку. Це все завдяки тому, що вона неодноразово підтримувала та допомагала своєму начальникові. Зрештою, як ми добре пам’ятаємо, серіал закінчився одруженням. Але не Жданова з його колишньою нареченою. А, як у найкращих традиціях, його з головною героїнею.

Як змінилася Катя Пушкарьова
Як змінилася Катя Пушкарьова

Аби отримати роль Каті Пушкарьової, Неллі Уварова погодилась на значні зміни у своїй зовнішності: дівчина одягнула брекети та навіть окуляри. Стилісти телесеріалу підібрали для неї свій особливий стиль — образи “сірої мишки”, яка, за задумкою, не мала виділятися, а лише відгукнутися декільком типам жінок.

Проте, як той неймовірно красивий фенікс, головна героїня “Не родись вродливою” переродилася та перетворилася на чудову красуню: вона оновила свої зачіску й стиль одягу та навіть почала наносити на обличчя макіяж.

Нові зміни акторки заради ролі

Задля цієї ролі Неллі Уварова знову внесла у свою зовнішність кардинальні зміни. Акторка відростила волосся та стала блондинкою. Також яскравим акцентом у її оновленому макіяжі стали червоні вуста. Але найбільш виразним та помітним після попередньої ролі у серіалі “Не родись вродливою” став погляд. Він став більш холодним та з легкою насмішкою. Найімовірніше, вона тепер грає холоднокровне стерво. Але дізнаємось згодом.

Новий образ Неллі Уварової
Новий образ Неллі Уварової

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини