Джей Ло і Бен Аффлек одружилися через 20 років після розлучення: як так вийшло і чому розійшлися вперше

Кажуть, що справжнє кохання живе багато років. Чи справді це велике та щире кохання, яке змусило Дженніфер Еністон та Бена Аффлека знову зіграти весілля?

Історія кохання цих двох знаменитостей не залишає байдужими. Багато прихильників задають собі чимало запитань про те, як все ж таки так сталося, що через 20 років Бен Аффлек та Дженніфер Лопес почали свої стосунки знову та одружилися.

Пара познайомилася на спільних зйомках фільму “Джильї”. Згідно з сюжетом, їхні герої були закоханими одне в одного і,як часто буває, кохання на екрані перейшло в кохання реального життя.

В 2002 році зіркова парочка оголосила про весілля. Прихильниками здавалося, що ось-ось і Лопес з Аффлеком потішать їх оголошенням церемонії, фотографіями дійства та щасливими обличчями. Не все так сталося, як бажалося. Пара оголосила про раптовий розрив.
За більш ніж 15 років Лопес, на одному з інтерв’ю, розповіла істинну причину розлучення:

“Ми з Беном дуже кохали одне одного, але нас засуджували. Ця критика зруйнувала наші стосунки повністю зсередини. Ми були дуже молоді для того, щоб усвідомлювати, що така маячня, як якась критика, не повинна влазити у наше життя і створювати проблеми”, – розповіла Джей Ло.

У 2022 році сталося фантастичне повернення: вони оголосили про відродження їхніх відносин. До того їх все частіше почали помічати разом і вже розповсюджувались чутки, офіційна заява повністю їх підтвердила.

Бен зробив Лопес пропозицію, від якої вона точно не змогла відмовитись: чи вийде вона за нього заміж. Обручка з великим зеленим діамантом красується на безіменному пальці красуні. Дженніфер навіть сказала, що взяла прізвище свого чоловіка і тепер вона офіційно Дженніфер Аффлек.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини